«Αποτρέψαμε δολοφονία του Ζελένσκι», λένε οι Ουκρανοί -Συνελήφθησαν Ρώσοι σαμποτέρ με βαρύ οπλισμό [εικόνες]

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας ανακοίνωσαν χθες βράδυ, πως απέτρεψαν, πιθανή απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN, μετέδωσε πως ομάδα Ρώσων σαμποτέρ, υπό τη διοίκηση πράκτορα της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, συνελήφθη στα σύνορα της Ουκρανίας, σε πέρασμα στα Καρπάθια Όρη, χωρίς να γίνεται απολύτως σαφές εάν εντοπίστηκαν στα σύνορα με την Ουγγαρία ή την Σλοβακία.

Συνελήφθη ομάδα Ρώσων με στολές του ουκρανικού στρατού

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η ομάδα, που αριθμούσε περίπου 25 μέλη, φέρεται να είχε αποστολή να εκτελέσει τον Πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους στο Κίεβο.

Για να επιτύχουν τους στόχους τους είχαν εφοδιαστεί με στολές του ουκρανικού στρατού αλλά και βαρύ οπλισμό.

Σήμερα ημέρα απαγόρευσης της Κυκλοφορίας στην πόλη του Κιέβου, σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές της χώρας θα προσπαθήσουν μεταξύ άλλων να εντοπίσουν άτομα της Ρωσικής κατασκοπείας τα οποία δίνουν πληροφορίες για στρατηγικά σημεία των Ουκρανικών δυνάμεων στην πόλη του Κιέβου και προσπαθούν να ανοίξουν δρόμο σε Ρώσους μισθοφόρους ώστε να μπουν μέσα στην πόλη.epirusblog.gr
5 of 5
«Αποτρέψαμε δολοφονία του Ζελένσκι», λένε οι Ουκρανοί -Συνελήφθησαν Ρώσοι σαμποτέρ με βαρύ οπλισμό [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 10063780109441544
item