Άρτα: Διαδικτυακή ημερίδα για τον ρόλο του γονέα στην ψηφιακή πραγματικότητα

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα στις 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00΄μ.μ. με θέμα: «Ο ρόλος του γονέα στην ψηφιακή πραγματικότητα», με κεντρικό ομιλητή τον Υποστράτηγο ε.α. κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου, ειδικό σε θέματα κυβερνοασφάλειας, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής στην Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κεντρικός άξονας της διαδικτυακής ημερίδας είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να βοηθηθούν οι γονείς του νομού Άρτας, που δεν είναι μυημένοι στην τεχνολογία, να βοηθήσουν τα παιδιά να παραμείνουν ασφαλή στο διαδικτυακό κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθούν τυχόν επισφαλείς διαδικτυακές συμπεριφορές, αλλά και χρήσιμες συμβουλές που θα προσφέρουν στους γονείς τις απαραίτητες γνώσεις και τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου τα παιδιά να συμπεριφέρονται υπεύθυνα στο διαδίκτυο.

Η ανωτέρω εκδήλωση για όσους γονείς δεν καταφέρουν να την παρακολουθήσουν, θα βρίσκεται διαθέσιμη στο site και στο κανάλι YouTube του Δήμου Αρταίων.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διαδικτυακή ημερίδα για τον ρόλο του γονέα στην ψηφιακή πραγματικότητα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 668902702498966392
item