Πρέβεζα: Το Σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας έκοψε την πίτα του

Το ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας ευχαριστεί τους συναδέλφους του που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας – Γενική Συνέλευση (απολογισμό – προγραμματισμό δράσις για το επόμενο διάστημα & οικονομικό απολογισμό ).

Στην συνάντηση, στην όποια παραβρέθηκε και εκπρόσωπος της ομοσπονδίας μας , είχαν καλεστεί στο πλαίσιο της ΣΕΑ τα συνταξιουχικά σωματεία ΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Επίσης ο σύλλογος ΑΜΕΑ Πρέβεζας Η ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ , και η απερχομένη πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Πρέβεζας Τζίμα Μαρία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας του σωματείου Συριόπουλος Ευάγγελος ευχόμενος χρόνια πολλά στους συναδέλφους για την νέα χρονιά, υγεία για όλους και τις οικογένειές τους, μια χρονιά που μας μπήκε με ακρίβεια στα είδη διατροφής, στο ρεύμα, τα καύσιμα κλπ..

Στην συνέχεια ο πρόεδρος Κυργιάκης Παναγιώτης αναφέρθηκε στον απολογισμό δράσης στα δυο χρόνια της πανδημίας.

Ο ταμίας Καραμάνης Γεώργιος αναφέρθηκε στον οικονομικό απολογισμό του σωματείου.

Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας , Βασιλείου Νίκος στάθηκε ιδιαίτερα στην δράση και τους στόχους που έχει βάλει η ομοσπονδία για το επόμενο διάστημα.  Τόνισε την αναγκαιότητα της ΣΕΑ και τον θετικό ρόλο που διαδραματίζει στο συνταξιούχο κίνημα. Καταδίκασε την εισβολή της Ρωσίας και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία. 

Εκ μέρους του συλλόγου ‘’Η ΕΛΠΙΔΑ’’ ο πρόεδρος κ. Βασιλειάδης Κοσμάς , υπογράμμισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας των φορέων. 

Η Τζίμα Μαρία μίλησε για  την μάχη που έδωσαν οι υγειονομικοί, αυτά τα χρόνια της πανδημίας. Ανέδειξε την αναγκαιότητα του συντονισμού δράσης του κινήματος για δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, για ζωή που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το Σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας έκοψε την πίτα του
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2968021250823607254
item