Οικονόμου: Ο Ανδρουλάκης απέκλεισε τη ΝΔ, μιλά για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ -Ξεκάθαρο το εκλογικό διακύβευμα

Απάντηση στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Forum του Οικονομικού Ταχυδρόμου, επεσήμανε ότι ουσιαστικά ο κ. Ανδρουλάκης απέκλεισε ξεκάθαρα τη συνεργασία με όποιον δεν ασπάζεται την σοσιαλδημοκρατία, χώρος στον οποίο δεν ανήκει φυσικά η ΝΔ. 

Ως εκ τούτου, σημειώνει ο κ. Οικονόμου, «η δική του εκδοχή της αξιόπιστης απάντησης στις κρίσεις που ζούμε περνάει μέσα από τη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα» τονίζοντας ότι είναι πλέον ξεκάθαρο το διακύβευμα στις επόμενες εκλογές.

Η ανακοίνωση-απάντηση Οικονόμου στον Ν. Ανδρουλάκη

«Ο Πρωθυπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, έκανε χθες ένα απολύτως θεσμικό σχόλιο περί ενδεχόμενου σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, αν αυτό επιβάλλει η λαϊκή ψήφος. 

Η ισχυρή πεποίθηση του Πρωθυπουργού είναι ότι η χώρα χρειάζεται σταθερή και αποτελεσματική διακυβέρνηση, ιδίως μέσα σε ένα περιβάλλον πολλαπλών και επάλληλων διεθνών κρίσεων. Και η αυτοδυναμία είναι το μέσον για αυτό το σκοπό.

Ο κ. Ανδρουλάκης απέκλεισε σήμερα ξεκάθαρα τη συνεργασία με όποιον δεν ασπάζεται την σοσιαλδημοκρατία. Η ΝΔ είναι γνωστό ότι δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα. 

Είναι προφανές λοιπόν, ότι η δική του εκδοχή της αξιόπιστης απάντησης στις κρίσεις που ζούμε περνάει μέσα από τη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα. Αν και απέχουμε περισσότερο από ένα χρόνο από τις εκλογές, το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο. Φυσικά οι πολίτες θα αποφασίσουν στο τέλος της τετραετίας».


epirusblog.gr
5 of 5
Οικονόμου: Ο Ανδρουλάκης απέκλεισε τη ΝΔ, μιλά για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ -Ξεκάθαρο το εκλογικό διακύβευμα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8280012554688254258
item