Πάνος Μιχαλόπουλος: “Δεν με ενδιαφέρουν, ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι…”

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα έδωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που από το 2008 αποφάσισε να αλλάξει ρότα ζωής, βάζοντας τέλος στην υποκριτική, ζει πλέον στην Καλαμάτα και εργάζεται ως αγρότης.

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις. Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. 

Δεν με ενδιαφέρουν, ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ», εξομολογήθηκε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

“Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου”

«Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. 

Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. 

Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση και την ανοίγει μόνο για να μάθει τις αθλητικές ειδήσεις.

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής», δήλωσε ακόμα ο Πάνος Μιχαλόπουλος. 

epirusblog.gr
5 of 5
Πάνος Μιχαλόπουλος: “Δεν με ενδιαφέρουν, ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι…”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2326849324598417488
item