Κατερίνα Λέχου: «Μου αρέσει να αναμετριέμαι με δύσκολους ρόλους»

H Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξή της μίλησε για τον κόντρα ρόλο που υποδύθηκε στο ερωτικό θρίλερ «42 βαθμοί».

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε επίσης αν η εικόνα της συγκροτημένης και σταθερής γυναίκας που βγάζει προς τα έξω ανταποκρίνεται με την πραγματικότητα.

Είναι πάντως γεγονός ότι η τηλεόραση σας πάει. Εχετε συμμετάσχει με εξαιρετικές δουλειές. Στην πιο πρόσφατη, μάλιστα, στο ερωτικό θρίλερ «42 βαθμοί», σας είδαμε σε έναν ρόλο τελείως κόντρα με ό,τι είχατε παίξει μέχρι σήμερα. 

Ηταν κάτι που επιδιώκατε;

«Η αλήθεια είναι πως τόσο σκληρό ρόλο στην τηλεόραση δεν έχω ξανακάνει. Ολοι οι άνθρωποι όμως μέσα μας έχουμε πολλές διαφορετικές πτυχές. 

Από την άλλη πλευρά, μεγαλώνοντας, είχα στον οικογενειακό μου κύκλο αναφορές σχετικές με την αυστηρότητα, από αυτό το ψυχρό, μη συναισθηματικό μοντέλο συμπεριφοράς. 

Είχα γύρω μου αυστηρές γυναίκες, που δεν μπορούσαν να εκφράσουν το συναίσθημα τους και άντλησα πολλά στοιχεία για τον συγκεκριμένο ρόλο. 

Μου αρέσει να αναμετριέμαι με δύσκολους ρόλους. Αποτελεί μεγάλο δέλεαρ αυτό για μένα. Και να σας πω κάτι: Και να αποτύχω σε έναν ρόλο δεν με νοιάζει καθόλου. Είναι δικαίωμα μου να δοκιμάσω και να αποτύχω. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω είναι αυτή μιας γυναίκας συγκροτημένης, σταθερής, που θέλει να έχει τα πράγματα υπό έλεγχο στη ζωή της. Ανταποκρίνεται αυτή η εικόνα στην πραγματικότητα;

Για χρόνια μου έλεγαν πως βγάζω την εικόνα όχι μόνο της συγκροτημένης αλλά και της αυστηρής. 

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να γίνονται σωστά τα πράγματα, προσπαθώ να διατηρώ μια τάξη. 

Από την άλλη πλευρά, κάνω και τρέλες και σαχλαμάρες και όλα αυτά. Θέλω όμως να είμαι γειωμένη, να πατάω τα πόδια στη γη, γιατί είναι τόσο στον αέρα η δουλειά που κάνουμε που, αν δεν έχεις ένα καλό αντίβαρο στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σε τρελάνει.

Πηγή:Gala


epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου: «Μου αρέσει να αναμετριέμαι με δύσκολους ρόλους»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3600926971093856747
item