Πρέβεζα: Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην μεγάλη οικογένεια της Φιλαρμονικής Πρέβεζας “Ορφεύς”

Δεν είναι κρυφό ότι τα τελευταία χρόνια το ιστορικότερο Πολιτιστικό Σωματείο της Πρέβεζας, που πρόσφατα συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής, η Φιλαρμονική “Ορφεύς”, αντιμετώπιζε προβλήματα που την οδήγησαν σε απαξίωση.

Προβλήματα που δεν ήταν μόνο οικονομικά, προβλήματα που έκαναν πολλούς νέους μουσικούς, μέλη της, να απογοητευτούν και γυρίσουν την πλάτη στα 100 χρόνια ιστορίας της.

Όμως, τα τελευταία δύο χρόνια παρά την πανδημία και τις όποιες δυσκολίες, η Φιλαρμονική Πρέβεζας άλλαξε Πρόεδρο, άλλαξε αρχιμουσικό και μαζί τους, άλλαξε σελίδα.

Τα χαμόγελα στην Φιλαρμονική επέστρεψαν και αυτό φαίνεται πια σε κάθε της εμφάνιση, όπως φάνηκε και κατά τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

Το κλίμα πλέον στην Φιλαρμονική είναι κάτι παραπάνω από καλό, είναι οικογενειακό και αυτό φάνηκε μετά την παρέλαση όπου οι μουσικοί του ΟΡΦΕΑ και ο Προέδρος της  Δημήτρης  Παππάς κάθισαν για πρώτη φορά όλοι μαζί και  δημιούργησαν  μια  ζεστή  ατμόσφαιρα  δίνοντας  ραντεβού την  Μεγάλη  Παρασκευή  στην  περιφορά  των  Επιταφίων.

Για όσους θέλουν να γίνουν μέλη της Φιλαρμονικής Πρέβεζας “Ορφεύς” οι εγγραφές συνεχίζονται και τα μαθήματα για τους νέους μαθητές είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Εγγραφές: Δευτέρα – Τετάρτη  18:00 – 20:00  στα  γραφεία  του  ΟΡΦΕΑ

 21η  Οκτωβρίου  47, Πρέβεζα

Αρχιμουσικός : κ. Μήτσουρας  Αθανάσιος τηλ.6972773160

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην μεγάλη οικογένεια της Φιλαρμονικής Πρέβεζας “Ορφεύς”
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6432763165243599033
item