Η Σάντρα Μπούλοκ κάνει… διάλειμμα από το Χόλιγουντ

Τέλος το Χόλιγουντ για τη Σάντρα Μπούλοκ, για μερικά χρόνια τουλάχιστον, καθώς η βραβευμένη με Οσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Critics Choice Awards ηθοποιός αποφάσισε να κάνει… διάλειμμα από την κινηματογραφική καριέρα της για να αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή των μικρών παιδιών της.

Η 57χρονη σταρ αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού μετά την προβολή της νέας της ταινίας «The Lost City» στο κινηματογραφικό φεστιβάλ SXSW Film Festival στο Οστιν του Τέξας, σύμφωνα με το Fox News. 

«Θα πάρω κάποιον χρόνο για να είμαι μαμά» είπε η Μπούλοκ αναφερόμενη στην οκτώ ετών κόρη της Λάιλα και στον 11 ετών γιο της Λούις.

Ήταν μάλιστα σαφής ότι δεν πρόκειται για απουσία λίγων μηνών, αλλά για αρκετά χρόνια, καθώς στο μυαλό της ήταν ξεκάθαρο πότε θα επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες. 

«Οταν τελειώσω με τον ρόλο της μαμάς» απάντησε σε ερώτηση πότε θα γυρίσει ξανά ταινίες, εκτιμώντας ότι αυτό θα γίνει «πιθανώς όταν (σ.σ.: τα παιδιά μου) είναι έφηβοι… 16 ή 17 ετών».

Αργότερα επιβεβαίωσε την απόφασή της να κάνει μια παύση στην καριέρα της σε συνέντευξη στο «Entertainment Tonight». Ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στο μέρος που την κάνει πιο ευτυχισμένη και αυτό είναι δίπλα στα παιδιά της.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Σάντρα Μπούλοκ κάνει… διάλειμμα από το Χόλιγουντ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6592169648774087160
item