Γιάννενα: Επιμελητήριο Ιωαννίνων - Προς αναζήτηση τεχνογνωσίας για την προσέλκυση αεροπλάνων

Τα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Δημητρίου, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό επικοινωνίας και marketing κ. Κωνσταντίνο Κυρίτση.

Η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, την Πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος κ. Θέκλα Καμμένου και τον οικονομικό επόπτη κ. Νίκο Αγγελέτο.

Με κεντρική αντικείμενο της συνάντησης την προσέλκυση πτήσεων στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου, η κ. Καμμένου παρουσίασε το σχετικό know how του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στον κ. Δημητρίου, καθώς η αγορά των Ιωαννίνων παρουσιάζει αντίστοιχο ενδιαφέρον για προσέλκυση τουριστών 12 μήνες τον χρόνο.

Ειδική αναφορά έγινε στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας αγοράς στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου για την καταγραφή του προφίλ των επιβατών και των εντυπώσεων τους σχετικά με τον προορισμό, το καλοκαίρι του 2021, την οποία πραγματοποίησε για λογαριασμό του Επιμελητηρίου η ΚPI Marketing Aviation Solutions και η οποία -όπως αποδείχθηκε- είχε θετικά αποτελέσματα για την περιοχή. 

Παράλληλα, παρουσιάστηκε στους καλεσμένους το video προώθησης τουριστικής προβολής της Μαγνησίας “Endless discovery”, παραγωγής Επιμελητηρίου Μαγνησίας, το οποίο ήδη έχει προβληθεί σε αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά και της εγχώριας τουριστικής αγοράς.

Ο κ. Δημητρίου ευχαρίστησε για την φιλοξενία τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, υπογραμμίζοντας τα πεδία εκείνα που μπορεί να αναπτυχθεί μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επιμελητήριο Ιωαννίνων - Προς αναζήτηση τεχνογνωσίας για την προσέλκυση αεροπλάνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 753296889907568018
item