Με μίνι μαύρο φόρεμα - Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη που "μοίρασε εγκεφαλικά"

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια εκρηκτική γυναίκα η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Βέβαια, είναι... πιασμένη, αφού διατηρεί σχέση με τον Βλάση Χολέβα με τον οποίο πρόσφατα πήγαν διακοπές στην Μύκονο. 

Στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν, μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της, όπως έκανε και πρόσφατα.

Στην τελευταία ανάρτηση που πραγματοποίησε, πόζαρε με μίνι μαύρο φόρεμα και μοίρασε πολλά εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους με την εμφάνιση της.

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται! Μετά το διαζύγιο της έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της και δεν σταματάει να χαμογελάει.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη instagram

«Όλα από κάπου ξεκινάνε»

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τη Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάσση Χολέβα, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους και μίλησαν ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί ενώ οι κοινές αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές.

«Ταξιδάκι για δουλειά, στη Μύκονο. Έχουμε μία επαγγελματική συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα και αυτόν τον καιρό έχουμε έρθει πολύ κοντά. Έχουμε ξεκινήσει ένα πρότζεκτ fashion και art που θα υλοποιηθεί και στη Μύκονο οπότε συνεργαζόμαστε πολύ κοντά. 

Θα δείξει αν θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, να του τη στήσετε γιατί έρχεται», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

«Τη βρίσκω πολύ σωστό άνθρωπο τη Μαρίνα. Μακάρι να έχουμε μία πολύ όμορφη συνεργασία. Από εκεί και πέρα όλα από κάπου ξεκινάνε», είπε ο Βλάσσης Χολέβας από τη μεριά του.

epirusblog.gr
5 of 5
Με μίνι μαύρο φόρεμα - Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη που "μοίρασε εγκεφαλικά"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4868529841040757226
item