Αποστόλου – Πένσου: Έβαλαν τέλος στο «ψυχροπολεμικό κλίμα» – Βελούδινο διαζύγιο

Τέλος στις προστριβές για πασίγνωστο ζευγάρι, με τον γάμο του γνωστού σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου με την ηθοποιό Μάγδα Πένσου να λήγει και με τη… βούλα, αφού το ζευγάρι, εκεί που πίστευαν όλοι ότι θα συνέχιζε το μακροχρόνια ψυχρό κλίμα ανάμεσά του, μετά τους χωριστούς δρόμους που πήρε ο καθένας, αποφάσισε κοινή συναινέσει (κάτι που μέχρι πρότινος φαινόταν δύσκολο) να λύσει τον γάμο του όσο πιο ανώδυνα μπορούσε, έχοντας πάντα γνώμονα τα δύο παιδιά που απέκτησε στα δώδεκα χρόνια έγγαμου βίου του!
1412 APOSTOLOY PENSOY 21122016 1

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά στην «Espresso» ο δικηγόρος του σεναριογράφου μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Αλέξανδρος Πασιάτας, το διαζύγιο του ζευγαριού βγήκε και κάθε πλευρά ακολουθεί τον δικό της δρόμο, έχοντας πάντα στο μυαλό του την ανατροφή των δύο γιων του.

«Έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου ο εντολέας μου και γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, καθώς και η ηθοποιός Μάγδα Πένσου αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους. 

Παρά το γεγονός ότι για αρκετό διάστημα υπήρχαν προστριβές και η λύση ενός συναινετικού διαζυγίου δεν διαφαινόταν ως μία πιθανή λύση, εντούτοις αμφότερα τα μέρη, με γνώμονα το συμφέρον των τέκνων τους αλλά και λόγω της παρέλευσης ενός ικανού χρονικού διαστήματος, το οποίο κατάφερε να απαλύνει τις αρχικές έριδες που αναπόφευκτα φέρνει ένας χωρισμός, ο κ. Αποστόλου και η κ. Πένσου προχώρησαν στη συναινετική λύση του γάμου τους».

0849 DIMITRIS APOSTOLOY MAGDA PENSOY 4122017

«Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι δεν υπήρχαν καν προβλήματα στις απαιτήσεις κάθε μέρους, αφού πρακτικά ικανοποιήθηκαν όλα τα εκατέρωθεν ζητούμενα χωρίς την παραμικρή δυσκολία» τονίζει αποκλειστικά στην «Espresso» ο Αλέξανδρος Πασιάτας και συνεχίζει:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί ένα τόσο προβεβλημένο ζευγάρι κατάφερε, παρά τις αρχικές διαφωνίες, να αποτελέσει παράδειγμα, καθώς με τη συναινετική και ομαλή λύση του γάμου τους απέδειξαν ότι, ακόμα και σε αυτή την αντικειμενικά δύσκολη στιγμή, η αγάπη για τα παιδιά τους και η μέριμνα της ήρεμης καθημερινότητάς τους αποτέλεσαν τον βασικό παράγοντα διευθέτησης του θέματος. 

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι σε αυτό διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο και η συμβολή του εξαίρετου συναδέλφου και πληρεξούσιου δικηγόρου της κ. Πένσου, Στράτου Βαλτούδη, που με απόλυτη νηφαλιότητα και ψυχραιμία χειριστήκαμε από κοινού όλα τα τιθέμενα ζητήματα».

Φ3 13

Ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου γνωρίστηκαν το 2005 μέσω κοινών φίλων και αμέσως αγαπήθηκαν παράφορα. Κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο δύο αγόρια, τα οποία αποτέλεσαν την πυξίδα της ζωής τους.

Ωστόσο, αν και το ζευγάρι φαινόταν ευτυχισμένο, τα σύννεφα άρχισαν να διαφαίνονται στον γάμο του. 

Μάλιστα το 2015 σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Δημήτρης Αποστόλου είχε δηλώσει για τη σχέση του με την ηθοποιό: «Παντρεύτηκα γιατί στη σχέση που είχαμε ενάμιση χρόνο πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει 29 φορές. Καταλάβαινα ότι πάλευε πολύ μέσα της και κανένας από τους δύο δεν ζήτησε από τον άλλον να τον βάλει στη δουλειά.

Και όταν έκανε κάποια γκεστ εμφάνιση σε κάποιο σίριαλ, ήταν απαίτηση του Αλέξανδρου (σ.σ.: Ρήγα) παρά δικιά μου. Γιατί και η ίδια ένιωθε αμήχανα και άβολα. 

Ο δρόμος της πήγε αλλού, στο τραγούδι, οπότε εγώ είμαι από κάτω ως θαυμαστής και σύμβουλος. Αλλιώς δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ποτέ άνθρωπο από τη δουλειά».0124 RAGIOY APOSTOLOY PENSOY 10012017

Δύο χρόνια όμως αργότερα η Μάγδα Πένσου ήταν εκείνη που έριξε τη «βόμβα» του χωρισμού και μάλιστα μέσα από τα… social media. 

Η ηθοποιός με την τότε ανάρτησή της γνωστοποιούσε δημόσια το τέλος του γάμου της με τον γνωστό σεναριογράφο: «Το ταξίδι με τον Δημήτρη έπειτα από δώδεκα χρόνια τελείωσε. 

Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα δύο υπέροχα παιδιά μας, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο στη ζωή μας» ήταν τα λόγια της, ξαφνιάζοντας τους πάντες στον πλανήτη της εγχώριας showbiz! 

Και ενώ η σχέση τους έπειτα από την απόφαση του χωρισμού πέρασε από σαράντα κύματα, το 2018 ο σεναριογράφος μιλώντας στην «Espresso» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το τέλος του γάμου του: «Ηταν σαν να πήδηξα από τον βράχο της παιδικότητάς μου κι έσκασα στο κενό της επόμενης ημέρας»!

Φ2 20

Μάλιστα στη ίδια συνέντευξη αναφορικά με το αν πρόκειται να πάρει διαζύγιο είχε τονίσει ότι θα το προχωρούσε για να εξασφαλιστούν οι διαχειριστικοί τρόποι επικοινωνίας με τα παιδιά του! 

Επρεπε, λοιπόν, να περάσουν τέσσερα χρόνια από τον χωρισμό τους με εκατέρωθεν δημόσιες δηλώσεις που αποτύπωναν το κλίμα μεταξύ τους (ο Αποστόλου, π.χ., είχε δηλώσει πως, παρά τις προσπάθειές του για μια ειρηνική συνύπαρξη σε διαφορετικά σπίτια για χάρη των παιδιών, δεν είχε καταστεί δυνατό, κάνοντας τον μπαμπά «τουρίστα» 1.000 χλμ. για να τα δει έστω και μία μέρα. 

Από την άλλη, η κ. Πένσου αποκάλυπτε σε τηλεοπτική εκπομπή πως όλα άρχισαν όταν εκείνος έχασε την πίστη του σε αυτή, γιατί νόμιζε ότι έχει κάτι άλλο εξωσυζυγικό (παρά το γεγονός ότι η ίδια έλεγε μετ’ επιτάσεως ότι δεν έχει) για να γυρίσουν οριστικά σελίδα χωρίς άλλες έριδες για χάρη των δύο γιων τους…

epirusblog.gr
5 of 5
Αποστόλου – Πένσου: Έβαλαν τέλος στο «ψυχροπολεμικό κλίμα» – Βελούδινο διαζύγιο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6425332495038291087
item