Ιλένια Ουίλιαμς: Η σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η αποκάλυψη για τη δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιλένια Ουίλιαμς στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μεταξύ άλλων μίλησε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη για τη σχέση της σήμερα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τις δύσκολες συνεργασίες και την ευχή να μην χρειαστεί να πάει σε ριάλιτι για τα χρήματα.

«Με τον Δημήτρη δεν είχαμε ανταγωνισμό στη δουλειά. Δεν σου λέω ότι δεν φέρναμε τη δουλειά στο σπίτι τότε, αλλά στο μεταξύ μας κομμάτι δεν υπήρχε. 

Υπήρχε μια κόντρα επειδή ήταν ο παρουσιαστής κι εγώ στην συντακτική ομάδα και εκεί υπήρχε μια μικρή διαμάχη. 

Κρατάμε καλή σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά τον θεωρώ οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της αλλά και τω πρώτα της βήματα στο τραγούδι, ανέφερε: «Σίγουρα δεν νιώθω δημοσιογράφος.

 Για εμένα το τραγούδι ήτανε φυσικό επόμενο, δηλαδή από πριν ασχοληθώ από με την δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία ήταν κάτι που προέκυψε από το «παιδί μου πάρε ένα πτυχίο για να έχεις».

«Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση. 10 χρόνια πίσω τώρα, όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν μαθημένοι ότι έπρεπε να περάσουμε τα δύσκολα, να κουραστείς, να μην κοιμάσαι να μην πληρωνόμαστε. 

Όλο αυτό μας το είχαν τοποθετήσει και περάσει καλά στο κεφάλι μας. Ωστόσο, μπορώ να σου πω ότι έχουν υπάρξει πολλές φορές σε συνεργασίες που έχω κάνει, που επειδή ήμουν νεότερη, με ακούγανε», επεσήμανε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Σχετικά με τον αν έχει δεχτεί πρόταση για αν συμμετέχει σε ριάλιτι η Ιλένια Ουίλιαμς δήλωσε: «Έχω δεχθεί πρόταση για το survivor, αλλά το απέκλεισα από την αρχή, τους είπα τώρα που με παίρνετε έχω λουμπάγκο. Μακάρι να μην χρειαστεί να πάω στο Survivor».


epirusblog.gr
5 of 5
Ιλένια Ουίλιαμς: Η σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η αποκάλυψη για τη δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9009275655741506805
item