Γιάννενα: Χάλκινα Ηχοχρώματα - Balkan Sessions Σάββατο 26 Μαρτίου Στον "Πολυχώρο Αγορά"!

Χάλκινα Ηχοχρώματα: Balkan Sessions ( IOA)

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 και ώρα 21:30 στον «Πολυχώρο Αγορά», στα Ιωάννινα


«Μικρό κορίτσι, όμορφο, μην περπατάς αργά πίσω μου.. μην περπατάς αργά πίσω μου, κορίτσι! Με έχεις κάψει.. μου έχεις κλέψει την καρδιά..» Caje Sukarije!


Τραγούδια των Βαλκανίων, τραγούδια έρωτα, πάθους, αγώνα, αλλά και παραδοσιακά μακεδονίτικα, γνωστά ελληνικά σε πρωτότυπες βαλκανικές ενορχηστρώσεις. 


Τα Χάλκινα Ηχοχρώματα, η αγαπημένη μας μπάντα με καταγωγή από τη Μακεδονία, κλείνει 15 χρόνια ζωής και έρχεται να μας ταξιδέψει σε ρυθμούς ξέφρενους μέσα από το πρώτο βαλκανικό Project: Balkan Sessions. 


Ήταν το 2007 όταν μια παρέα αγοριών από το Βαρικό της Φλώρινας αποφάσισε να φτιάξει μια μπάντα. Όχι για να κάνουν επιτυχία αλλά για να ακούσει ο κόσμος τις μουσικές που παίζουν μεταξύ τους, με την παρέα, στην πλατεία, στα διπλανά χωριά. 


Η παρέα αυτή μεγάλωσε και μεγάλωσε.. και πλέον σήμερα τα Χάλκινα Ηχοχρώματα μας μαγεύουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με τις αυθεντικές μελωδίες τους, αυτές με τις οποίες μεγάλωσαν και εμείς λατρεύουμε.


Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε όσα γνωρίζουμε και όσα θα μάθουμε στο ένα και μοναδικό live στα Ιωάννινα, στην υπέροχη μουσική σκηνή του Πολυχώρου Αγορά..


..Ραντεβού το Σάββατο 26 Μαρτίου!!


 Τα μέλη της μπάντας:


Γιάννης Πέγιου: Τρομπέτα

Σάββας Ιωάννου: Κλαρίνο, Σαξόφωνο

Σίμος Ντίνης: Τρομπέτα, Τραγούδι, Τρομπόνι

Σταύρος Μήσιος: Keys

Μάνος Καρκαρέτσης: Drumset

..and guests


Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr (public, wind, Media Markt)

Προπώληση: 10€

Στο ταμείο: 12€

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Χάλκινα Ηχοχρώματα - Balkan Sessions Σάββατο 26 Μαρτίου Στον "Πολυχώρο Αγορά"!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2626646541605899869
item