Η Βίκυ Κουλιανού κάνει ένα απίστευτο ρελάνς με απανωτές φωτογραφίες back to back στο Instagram και προκαλεί εγκεφαλικά!

Η δίμετρη καλλονή με το εκπληκτικό σώμα και τα μακριά της πόδια αναδεικνύει υπέροχα ότι ρούχο κι αν φορέσει και κυρίως τα κοντά φορέματα και τις μίνι φούστες!

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες οι οποίες συνεχίζουν να εντάσσουν τη Βίκυ Κουλιανού στις διαφημιστικές τους καμπάνιες, τόσο σε καταλόγους μόδας σε έντυπα, όσο και στις digital διαφημιστικές τους προβολές σε facebook, instagram, Tik tok και YouTube!


Η Βίκυ Κουλιανού κουβαλάει ισχυρό brand στην Ελληνική μόδα και έχει αποτύπωμα σε όλες τις ηλικίες! 

Προφανώς οι 40+ τη θυμούνται από την εποχή που αλώνιζε τις πασαρέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ οι νεότερες ηλικίες που ασχολούνται με τη μόδα έχουν τη Βίκυ Κουλιανού στα ιερά τέρατα του modeling!

Τώρα πλέον και με το Instagram όλοι έχουν εικόνα τόσο από τις παλαιότερες φωτογραφίες όσο και από τις νεότερες

Και επειδή την πόζα και το περπάτημα στην πασαρέλα ή το έχεις ή όχι η Βίκυ Κουλιανού αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι τα έχει και τα δύο.Και μάλιστα εύκολα!

Να υπενθυμίσουμε ότι η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού στο Next Top Model Ελλάδας έγινε το απόλυτο trend σε social media Και συζητήθηκε μάλλον περισσότερο και από την απουσία της Βίκυ Καγιά.

Αν θα τη δούμε στον επόμενο κύκλο του GNTM; Πολλές συζητήσεις γίνονται!

Πάντως στις φωτογραφίες που δημοσίευσε τελευταία στο instagram με φούστα μίνι και ψηλά τακούνια, η Βίκυ Κουλιανού θα πρέπει να χάρισε επικές λήψεις στον φωτογράφο με τα βαθιά της καθίσματα.

Δε θα ήθελες να πάταγες εσύ το κλικ της φωτογραφικής μηχανής σε αυτές τις φωτογραφίες;


epirusblog.gr
5 of 5
Η Βίκυ Κουλιανού κάνει ένα απίστευτο ρελάνς με απανωτές φωτογραφίες back to back στο Instagram και προκαλεί εγκεφαλικά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4768571099340959736
item