Άρτα: 8 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνελήφθησαν χθες σε περιοχές της Άρτας, του Αγρινίου και της Αττικής συνολικά 8 άτομα...
Ειδικότερα, πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας από 35 έως 58 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία από την παραπάνω υπηρεσία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, μετά την υποβολή της οποίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, εκδόθηκαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας, δυνάμει των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις.
Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τις αρχές του 2021, δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης σε χρήστες στην Άρτα, το Αγρίνιο και την Αττική.
Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα διακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες πραγματοποίησαν τουλάχιστον 440 αγοραπωλησίες ναρκωτικών, διακινώντας τουλάχιστον 1 κιλό και 330 γραμμάρια κοκαΐνης και 950 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν από την εμπορία των παραπάνω ποσοτήτων ανέρχεται στις 140.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: 8 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4881012153701802041
item