Θεσσαλονίκη: Κλειστοί από τις 6:00 πολλοί δρόμοι για τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer»

Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα για την διεθνή παραγωγή με τους Άαρον Έκχαρτ και η Νίνα Ντόμπρεβ.

Τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πολλές σκηνές καταδίωξης σε πολλά σημεία της πόλης.

Μαλιστα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν και σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer», σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΟΔΟI ΓΡΑΒΙΑΣ – ΑΛΑΜΑΝΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ – ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΣΥΚΕΩΝ):

Από ώρα 06.00΄ έως ώρα 18.00΄ της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Οδός Γραβιάς, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αθ. Διάκου, Αλαμάνας, από την οδό Γραβιάς έως την οδό Αθ. Διάκου, Κύπρου, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αθ. Διάκου, Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος Ναού Αγ. Αναργύρων έως Αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.

*Τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των κινηματογραφικών λήψεων, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος του Ναού Αγ. Αναργύρων έως την συμβολή της με τη οδό Χαράλαμπους Μούσκου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αθανασίου Διάκου, Ειρήνης, Ελ. Βενιζέλου, Επταπυργίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

– Επισημαίνεται ότι, οι οδοί που συμβάλουν στα αποκλεισμένα τμήματα των ανωτέρω οδών, μετατρέπονται σε αδιέξοδο.

Από ώρα 17.00΄ της Τρίτης 22 Μαρτίου 2022 έως ώρα 18.00΄ της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις εξής οδούς :

– Οδός Γραβιάς (εκατέρωθεν), από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την Πάροδο Αλαμάνας, Αλαμάνας (εκατέρωθεν), από την οδό Γραβιάς έως την Πάροδο Αλαμάνας, Κύπρου (εκατέρωθεν), από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αθ. Διάκου, Ελ. Βενιζέλου (εκατέρωθεν), από το ύψος το ύψος Ναού Αγ. Αναργύρων (Ελ. Βενιζέλου) έως Αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου, Επταπυργίου (δεξιό μέρος του οδοστρώματος), από την οδό Ξανθίππου έως Πορτάρα (Ναό Αγ. Αναργύρων – οδό Ελ. Βενιζέλου).

ΟΔΟI ΣΥΓΓΡΟΥ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ (ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ):

Από ώρα 06.00΄ έως ώρα 18.00΄ της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Οδός Συγγρού, από την οδό Εγνατία έως την οδό Πτολεμαίων, Πτολεμαίων, από την οδό Ι. Δραγούμη έως την οδό Αντιγονιδών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αντιγονιδών, Επισκόπου Αμβροσίου, Ι. Δραγούμη, Εγνατία και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Από ώρα 17.00΄ της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022 έως την 18.00΄ ώρα της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των οχημάτων στις εξής οδούς :

– Οδός Συγγρού (εκατέρωθεν), από την οδό Εγνατία έως την οδό Πτολεμαίων, Πτολεμαίων (εκατέρωθεν), από την οδό Ι. Δραγούμη έως την οδό Αντιγονιδών.

ΟΔΟI Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ):

Από ώρα 06.00΄ έως ώρα 14.00΄ της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Οδός Ι. Δραγούμη, από την οδό Τσιμισκή έως την οδό Μητροπόλεως, Μητροπόλεως, την οδό Κατούνη έως την οδό Ελ. Βενιζέλου, Τσιμισκή, [δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αιγύπτου (κάθετη στην Πολυτεχνείου)].

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ι. Δραγούμη, Τσιμισκή, Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

– Επισημαίνεται ότι, οι οδοί που συμβάλουν στα αποκλεισμένα τμήματα των ανωτέρω οδών, μετατρέπονται σε αδιέξοδο.

Από ώρα 21.00΄ του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022 έως ώρα 14.00΄ της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των οχημάτων στις εξής οδούς :

– Οδός Ι. Δραγούμη, από την οδό Τσιμισκή έως την οδό Μητροπόλεως, Μητροπόλεως, από την οδό Κατούνη έως την οδό Ελ. Βενιζέλου, Τσιμισκή, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αιγύπτου (κάθετη στην Πολυτεχνείου).


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσσαλονίκη: Κλειστοί από τις 6:00 πολλοί δρόμοι για τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3694122989226633432
item