Αλεσάντρα Αμπρόσιο η 40χρονη Βραζιλιάνα, πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, μας διέλυσε με τις νέες φωτογραφίες της!

Δε πέρασαν παρά μόλις λίγες μέρες από τα Οσκαρ και τις εκδηλώσεις που έγιναν εκείνο το Σαββατοκύριακο όπου η Heidi Klum και η Alessandra Ambrosio πιαστήκαν χέρι χέρι και προκάλεσαν εγκεφαλικά έρχεται τώρα η 40χρονη Βραζιλιάνα, πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, να μας διαλύσει με τις νέες φωτογραφίες της!

Και εκεί που συζητούσαμε το μάξι μαύρο Dolce Gabbana φόρεμα, με το άνοιγμα στα πλάγια και το βαθυ σκίσιμο, σκάει στο Instagram η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο στα κάγκελα, με φόρεμα όλο ανοιχτό, το γνωστό σχέδιο Eurovision 1993 Καίτη Γαρμπή και μας στέλνει.

Η μπλε παγιετα και τα κορδόνια κάλυψαν το κορμί της, 12ποντα πέδιλα τα πόδια της και η Αμπρόσιο μας το έδειξε σε μια σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο στη σελίδα της στο Instagram.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:07

Από το συγκεκριμένο κάγκελο, η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο δημοσίευσε και φωτογραφίες με το ρούχο που φόρεσε τη βραδιά των Όσκαρ όπου μαγνήτισε τα βλέμματα με ένα χτένισμα από τον δικό μας Δημήτρη Γιαννέτο που κάνει μεγάλη καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και χτενίζει επίσης την Camila Cabello, την Jennifer Lopez και τη Μαρία Μενούνος

epirusblog.gr
5 of 5
Αλεσάντρα Αμπρόσιο η 40χρονη Βραζιλιάνα, πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, μας διέλυσε με τις νέες φωτογραφίες της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5579808082258122292
item