Εκείνη 34 και εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ρένας Μόρφη με τον σύζυγό της

Η Ρένα Μόρφη και ο Ορέστης Φαληρέας είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που επιλέγουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οι δυο τους μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες μεγάλωσαν την οικογένειά τους καθώς υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

«Η συνεργασία προέκυψε από ερωτική απογοήτευση. Αφού είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά, χτύπησε το τηλέφωνο. Τα παιδιά ήθελαν πολύ άμεσα μία τραγουδίστρια.

Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είμαι με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με την μουσική. Κάποτε ήμουν σε σχέση με έναν αρχιτέκτονα, αλλά δεν γινόταν. 

Οι περιοδείες είναι τόσο εξοντωτικές, που ήταν τόσο υπέροχο που είχα τον άνθρωπό μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Ορέστης Φαληρέας είναι από τους ελάχιστους Έλληνες παραγωγούς με τόσο μεγάλο ταλέντο αυτήν τη στιγμή. Οτιδήποτε πιάνει, γίνεται χρυσός.

Ο Ορέστης Φαληρέας είναι παραγωγός των δίσκων μου. Έχει ενδυναμώσει τη σχέση μου με το συγκρότημα. Την έχει κάνει πιο δημιουργική», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ρένα Μόρφη, στον ραδιοφωνικό σταθμό 93,2 για το πώς γνωρίστηκαν.

Η διαφορά ηλικίας της Ρένας Μόρφη και του Ορέστη Φαληρέα

Μπορεί οι δυο τους να μοιάζουν συνομήλικοι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι έχει συνολικά 10 χρόνια διαφορά. 

Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1988 και άρα σήμερα είναι 34 ετών, ενώ από την άλλη, ο Ορέστης Φαληρέας γεννήθηκε το 1978 και άρα είναι 44 ετών.

Ρένα Μόρφη Ορέστης Φαληρέας

Ο μαγικός γάμος τους στην Κούβα

Η Ρένα Μόρφη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σύζυγο: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. 

Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν.

Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες!

Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

epirusblog.gr
5 of 5
Εκείνη 34 και εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ρένας Μόρφη με τον σύζυγό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5331774045708120325
item