Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock: «Μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου»

Στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022, με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές των ταινιών να συναντιούνται και πάλι σε μία ξεχωριστή γιορτή για τον κινηματογράφο, που βραβεύει κάθε χρόνο -εδώ και 94 χρόνια- τους καλύτερους του σινεμά.

Κάποια στιγμή ο Will Smith φανερά εκνευρισμένος ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock που ήταν έτοιμος να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ της χρονιάς.

Λίγο νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένα αστείο του Chris Rock για την σύζυγο του Will Smith.

Η πρωτόγνωρη αυτή και άβολη σκηνή, που θα μείνει στην ιστορία των Όσκαρ, έλαβε χώρα όταν ο κωμικός Chris Rock παρουσίαζε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ και αστειεύτηκε με τα ζευγάρια ηθοποιών που βρίσκονταν στην μεγάλη τελετή.

Σχολιάζοντας λοιπόν την σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και χάνει τα μαλλιά της, είπε: «Jada σ’αγαπώ, το G.I. Jane 2 σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Demi Moore είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Τότε, ο Will Smith έξαλλος ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε στο πρόσωπο τον Chris Rock, και αφού γύρισε στην θέση του φώναξε: «Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο γαμ@@@νο στόμα σου».epirusblog.gr
5 of 5
Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock: «Μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6834567785327772015
item