Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο μεγάλος της γιος έγινε 16 – Οι εγκυμοσύνες, η κατάθλιψη και η απώλεια του πατέρα της

Τα γενέθλια του μεγάλου της γιου γιόρτασε πρόσφατα η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία ανέβασε στα social media φωτογραφία με τον Φίλιππο στέλνοντας έτσι και δημοσίως τις ευχές για το παιδί της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Ο Γάμος με τον Κώστα Πηλαδάκη

Ήταν το 2004 όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου παντρεύτηκε τον Κώστα Πηλαδάκη με κουμπάρο τους τον καλό τους φίλου, Αντώνη Ρέμο. Το ζευγάρι έμεινε για τα επόμενα επτά χρόνια μαζί, όπου και απέκτησε δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο.

Κώστας Πηλαδάκης και Ντορέττα Παπαδημητρίου το 2011 αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους για την προσωπική τους ζωή. 

«Έχει περάσει από διακυμάνσεις η σχέση μας»

Το 2018 καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε μιλήσει για τις σχέσεις της με τον Κώστα Πηλαδάκη μετά τον χωρισμό τους.

«Έχει περάσει από διακυμάνσεις η σχέση μας. Δεν είναι μια ευήθεια γραμμή. Και για τους δυο ήταν πολύ σημαντικό, ασχέτως πως εξελίχτηκε η προσωπική σχέση, να υπάρχει μια συνεργασία σε σχέση με τα παιδιά.

Νομίζω πως επειδή το είχαμε και οι δυο αυτό ως στόχο… Μέσα στον καιρό και όχι από την αρχή, σιγά-σιγά καταφέραμε να έχουμε κρατήσει μια σχέση φιλική, που όμως στηρίζεται πως έχουμε τον ίδιο στόχο για τα παιδιά μας. 

Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, η σχέση αυτή μεταλλάσσεται», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Η μητρότητα

Το 2006 η Ντορέττα Παπαδημητρίου φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Φίλιππο! Το διάστημα που μεσολάβησε ήταν αρκετά δύσκολο για την ίδια η οποία όπως παραδέχτηκε αργότερα σε συνέντευξή της, πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, όπου και χρειάστηκε τη συμβουλή κάποιου ειδικού. 

 «Βίωσα έντονη ψυχολογική πίεση μετά την γέννηση του πρώτου μου παιδιού, το 2006. 

Για τέσσερις μήνες ήμουν σε κατάθλιψη. Γενικότερα, συμβουλεύομαι ψυχολόγο, αλλά τότε δεν είχα συμβουλευτεί κανέναν ειδικό», είχε εξομολογηθεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο περιοδικό People. 

Θέλω να είναι άντρες με Α κεφαλαίο»

Σε συνέντευξή της το 2021 στο περιοδικό Λοιπόν, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε αναφερθεί στην καθημερινότητα με τους έφηβους γιους της, αλλά και στους μεταξύ τους διαλόγους για τα προσωπικά τους. 

«Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν.

Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. 

Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με “Α” κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. 

Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», είχε δηλώσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

  Ντορέττα Παπαδημητρίου – Η απώλεια του πατέρα της

Πρόσφατα η ηθοποιός – παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά – δες όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της.

«Καμία μέρα δεν υπάρχει χωρίς την σκέψη του. Πάντα θα τον σκεφτώ. Με την παραμικρή αφορμή, σε κάτι που θα ακούσω ή κάτι που θα δω στον γιο μου τον μεγάλο που έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον παππού του και μου τον θυμίζει πολύ. 

Είμαι καλύτερα αλλά επειδή το έχω συνηθίσει, νομίζω. Ο γιος μου ο μεγάλος έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνον και μου τον θυμίζει. 

Ο μικρός μου γιος νιώθει πολύ έντονα την παρουσία του μπαμπά μου, ακούει τη φωνή του καμιά φορά», παραδέχτηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο μεγάλος της γιος έγινε 16 – Οι εγκυμοσύνες, η κατάθλιψη και η απώλεια του πατέρα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8430473058554343225
item