Θανάσης Βισκαδουράκης: Χειρουργείο μετά το Survivor – Η φωτογραφία μέσα από την κλινική

Τον Θανάση Βισκαδουράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ο οποίος κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο για να πραγματοποιήσει την επέμβαση στο δάχτυλό του του μετά το χτύπημά του στο Survivor.

«Πονάμε και υποφέρουμε. Θα κάνω την επέμβαση στο δάχτυλό μου, το οποίο χτύπησα όταν κλώτσησα δυνατά το ψυγείο όταν ο Βαλάντης μίλησε άσχημα στην Ευρυδίκη. 

Ήταν πολύ δυνατή κλωτσιά, ράγισε όλο το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα. 

Την Acun Media δεν την έχω ενημερώσει, τα έξοδα είναι δικά μου, θα μιλήσουμε μετά και θα τα βρούμε», δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στον Γρηγόρη Μπάκα.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής έκανε και η σύζυγός του, Κατερίνα, η οποία μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι χαρούμενη, αλλά δυστυχώς μας συνέβη αυτό τώρα.

Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν το θυμό τους.

Είναι μεγάλη παγίδα το μοντάζ», είπε αρχικά η Κατερίνα Βισκαδουράκη και πρόσθεσε: Εγώ δεν ζηλεύω γενικά. Κοίταζε ο Θανάσης “τι να κάνουμε; και εμείς κοιτάζουμε, ωραίος είναι οι κοπέλες να μην το πούμε;”».

 Το πρωί της Τετάρτης 1/2 η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη, Κατερίνα ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram μέσα από την κλινική, στην οποία βλέπουμε τον ηθοποιό ξαπλωμένο ενώ το πόδι του είναι τυλιγμένο με γάζες. 

«Καλημέρα και από εμάς», έγραψε η Κατερίνα Βισκαδουράκη στην ανάρτησή της.

epirusblog.gr
5 of 5
Θανάσης Βισκαδουράκης: Χειρουργείο μετά το Survivor – Η φωτογραφία μέσα από την κλινική
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3944041811697080841
item