Αλίνα Κωτσοβούλου: Το spoiler της Άννας του «Σασμού» για τη σειρά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν η Αλίνα Κωτσοβούλου, η οποία υποδύεται την «Άννα»  στη σειρά, «Σασμός» και έκανε μερικές αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά.

«Η Θοδώρα ακόμα δεν θα χωρίσει και θα υπάρξουν γεγονότα που θα παρατείνουν αυτόν τον γάμο. Για εγκυμοσύνη ακόμα δεν ξέρω, αλλά μπορεί. Θα γίνουν κάποιες προσπάθειες να προσεγγίσει τον άντρα της.

Ελπίζω να πιάσουμε αυτό το καρφί από την αστυνομία, το θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι θα υπάρξουν κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά», είπε αρχικά η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Γενικά γίνεται χαμός, αλλά εγώ ακολουθώ αυτή την πορεία της μάνας που φροντίζει τα παιδιά. Θα ερωτευτεί και ο Μανώλης. Θα ερωτευτεί ένα νέο κορίτσι, μια εξαιρετική ηθοποιό, αλλά κι εκεί θα υπάρχει μια μικρή ανατροπή έως και μεγάλη. 

Ο Μανώλης είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, άρα τι θα ερωτευόταν; Ένα ιδιαίτερο κορίτσι, το οποίο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι πολύ δύσκολο υποκριτικά για την ηθοποιό που θα το αναλάβει και μεγάλη πρόκληση και ωραίο στοίχημα να βγαίνουν τέτοια μηνύματα», πρόσθεσε η Αλίνα Κωτσοβούλου.epirusblog.gr
5 of 5
Αλίνα Κωτσοβούλου: Το spoiler της Άννας του «Σασμού» για τη σειρά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8288947941735338276
item