Αιμιλιάνο Μάρκου και Μαριαγάπη Ξυπολιά σε όλα μαζί – Self care Friday!

Όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός συνόρων, ο Αιμιλιάνο Μάρκου φροντίζει να περνά χρόνο με τη σύντροφό του, Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά είναι η απόδειξη ότι μια σχέση που ξεκινά σε ένα reality μπορεί να έχει διάρκεια στον χρόνο. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο GNTM 3, έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι και μέχρι και σήμερα… η σχέση τους καλά κρατεί.

Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη ζουν τον έρωτά τους τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μη διστάζοντας να εκφράσουν δημόσια τα συναισθήματά τους, αλλά και να ανεβάσουν στο Instagram κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. 

Και λίγο να τους παρακολουθήσεις… αρκεί για να καταλάβεις ότι κάνουν μαζί σχεδόν τα πάντα!

emilios mariagapi

Self care Friday για Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αιμιλιάνο τον κρατούν συχνά εκτός Ελλάδος με αποτέλεσμα να μη βλέπει όσο θα ήθελε το κορίτσι του. 

Γι’ αυτό και όποτε βρίσκεται εδώ φροντίζει να περνά το κάθε λεπτό με τη σύντροφό του, Μαριαγάπη Ξυπολιά. 

Και σήμερα, λοιπόν, το ζευγάρι πέρασε τη μέρα του μαζί αφιερώνοντάς τη στο self care.

Οι δυο τους φρόντισαν τον εαυτό τους και με το παραπάνω απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά και μια λαχταριστή πίτσα.

«Self care Friday with love», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αιμιλιάνο με τους followers να λένε πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι, αλλά και να τους εύχονται να είναι έτσι αγαπημένοι πάντα.

Διεθνής καριέρα για τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Μπορεί να μην κέρδισε το GNTM3, όμως ο Αιμιλιάνο Μάρκου έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει. Και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων. 

Το μοντέλο έχει συνεργαστεί ήδη με μεγάλους Οίκους Μόδας, όπως ο Armani και οι Dolce & Gabbana, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου συνεργάστηκε για ακόμη μια φορά με το ιταλικό δίδυμο.epirusblog.gr
5 of 5
Αιμιλιάνο Μάρκου και Μαριαγάπη Ξυπολιά σε όλα μαζί – Self care Friday!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6079507069221182006
item