Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γενέθλια κι ετοιμάζει party στην Αμερική (photos)

Η παρουσιάστρια του ALPHA γίνεται 34 ετών σήμερα!

Γενέθλια έχει σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το μοντέλο/παρουσιάστρια γίνεται 34 χρόνων και θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Αμερική όπου και βρίσκεται τις τελευταίες 3 εβδομάδες.

Η Ηλιάνα ξύπνησε μέσα στην καλή χαρά και αποκάλυψε σε Instagram post την τέλεια διάθεση που έχει γιατί γιορτάζει.

ilianapapageorgiou topless

Το post γενεθλίων της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μέσα από το μπάνιο, φορώντας ένα λευκό, αμάνικο φανελάκι και έτοιμη να πλύνει τα δόντια της ποζάρει στο Instagram της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και κυρίως με τον κολλητό της και hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο.

«Έτοιμη να κάνω ζαβολιές για τα γενέθλιά μου», γράφει στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας προϊδεάζει ότι κάτι ετοιμάζει με την παρέα της για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.  

Η Ηλιάνα βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Αμερική μετά σχεδόν από 2 χρόνια- λόγω κορονοϊού- και να περάσει όμορφες και ξεκούραστες στιγμές στο μέρος όπου και έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στο modeling.

Βλέπεις, η εκπομπή Style Me Up που παρουσιάζει στον ALPHA ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο γυρισμάτων, οπότε η Ηλιάνα βρήκε το σωστό timing να πάρει το αεροπλάνο και να βρεθεί σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη στον κόσμο.

Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση με τον Snik

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν αρκετά σενάρια περί επανασύνδεσης της Ηλιάνας με τον Snik, ενώ οι δυο τους επικοινώνησαν κατά το ταξίδι της Ηλιάνας στην Αμερική. 

Ο Snik δέχτηκε ένα φωνητικό μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο βρισκόταν σ' ένα από τα πολλά live streams που πραγματοποιεί στο διαδίκτυο.

«Hello players από το L.A! Έτσι δεν λες; Players;», ακούγεται να λέει η Ηλιάνα στον Snik, με τον trapper να απομακρύνεται αμήχανα από την κάμερα και να λέει: «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι».

Πάτα το play για να ακούσεις το ηχητικό κλιπ με την επικοινωνία του πρώην ζευγαριού.



























epirusblog.gr
5 of 5
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γενέθλια κι ετοιμάζει party στην Αμερική (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5415666446069985921
item