Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αιχμηρή απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it για το pole dancing και αν είναι προκλητικό

Τα σχόλια που έγιναν το πρωί της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για το pole dancing που έκαναν οι παίκτριες της ομάδας των διασήμων στο Survivor και το αν τελικά αυτό είναι ένα άθλημα ή αν είναι ένας προκλητικός χορός φαίνεται πως ενόχλησαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που ασχολείται εδώ και χρόνια με το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram:

«Ξεκίνησα να κάνω Pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. 

Δε ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. 

Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Love it” που σχολιάζανε αν το Pole dancing είναι άθλημα ή όχι.

Δε θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δε γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρεία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω».

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την περίοδο που διαγωνιζόταν στο DWTS και το επεισόδιο που είχε χορέψει pole dancing γράφοντας: 

«Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω Pole dancing στο DWTS και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ@@ο μου, αλλά για να προσπαθήσω – με τον δικό μου τρόπο – να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. 

Και δε νομίζω πως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω κάτι προκλητικό. ‘Η μήπως κάνω κάτι λάθος;»

Το πρωί της Τετάρτης 2/2, η Ιωάννα Μαλέσκου απολογήθηκε για όσα είπε την προηγούμενη ημέρα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έλαβε μηνύματα από αθλήτριες.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω σε κάποια μηνύματα τα οποία έλαβα από αθλήτριες του pole dancing ότι χαίρομαι που γνωρίζω ότι το pole dancing είναι άθλημα όπως ρωτούσα.

Σε κάθε περίπτωση για κανένα λόγο δεν το είπα ούτε προσβλητικά ούτε θα έπαιρνα ποτέ μια θέση κατά. 

Ίσα ίσα χαίρομαι που έχουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και από εσάς γνωρίζοντας και αυτή τη μορφή αθλήματος, το οποίο αντιλήφθηκα και με το μικρό μου μυαλό, χωρίς γνώση αντίστοιχα στο κομμάτι αυτό θέλω να πω, πως είναι πάρα πολύ δύσκολο. 

Μπράβο σε όλες αυτές τις κοπέλες, οι οποίες αθλούνται σε αυτό το κομμάτι και έχουν ιδιαίτερες διακρίσεις και παγκόσμιες. Αυτά και την αγάπη μας! Ότι λέμε, το λέμε καλοπροαίρετα»epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αιχμηρή απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it για το pole dancing και αν είναι προκλητικό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3567709948042245202
item