Kanye West: Το παθιασμένο φιλί στη Julia Fox και η Hermes τσάντα που της χάρισε για τα γενέθλιά της

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο, την ηθοποιό Julia Fox, έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Kanye West στην εβδομάδα ανδρικής μόδας στο Παρίσι, παρακολουθώντας την επίδειξη του οίκου Kenzo.

Οι δυο τους φόρεσαν matching τζιν outfits και μαύρα γάντια, με τη Fox να ολοκληρώνει το στιλ της με denim μπότες και μία δημιουργία του οίκου Schiaparelli.

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το πρώτο τους δημόσιο φιλί στο Instagram, κατά τη διαμονή τους στο Παρίσι.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της φωτογράφου Danielle Levitt, το ζευγάρι συνεπαρμένο από τη στιγμή και αγκαλιασμένο, ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως γαλλικό.

Στις 2 Φεβρουαρίου η Julia Fox είχε τα γενέθλιά της και το γιόρτασε με τους φίλους της και φυσικά τον νέο της αγαπημένο, Kanye West,δεν θα μπορούσε να λείπει από το γενέθλιο party της συντρόφου του παρά το γεγονός ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ απασχολημένος καθώς ηχογραφεί το νέο του άλμπουμ.

Σύμφωνα με πηγές της Page Six το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε μαζί στο πολυτελές εστιατόριο και λίγο αργότερα έδωσαν το παρών οι φίλοι τους. Η εορτάζουσα, Julia Fox έσβησε τα κεράκια της τούρτας της με ένα σέξι total black look που κολάκευε τις αναλογίες της. Ο rapper έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος για την καλή του και δεν σταμάτησε να χαμογελά δίπλα της.

Φυσικά ο ράπερ δεν πήγε με άδεια χέρια καθώς της χάρισε μια Hermes τσάντα που η τιμή της κυμαίνεται από 100.000 έως 200.000 δολάρια!

 

epirusblog.gr
5 of 5
Kanye West: Το παθιασμένο φιλί στη Julia Fox και η Hermes τσάντα που της χάρισε για τα γενέθλιά της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4855656724845574639
item