Δολοφονία Τοπαλούδη: Το ξέσπασμα του πατέρα για τη διακοπή της δίκης -«Μας εμπαίζουν, ξαναβιώνουμε τον θάνατο του παιδιού μας»

Για τις 10 Μαρτίου αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έπειτα από σχετικό αίτημα ενός εκ των κατηγορουμένων, γεγονός που εξόργισε τους γονείς της κοπέλας.

Μάλιστα, ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, δηλώνοντας ότι πλέον ο πόνος για το φρικτό θάνατο της κόρης τους έχει μετατραπεί σε οργή, διότι τους εμπαίζουν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από αίτημα της πλευράς του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δεν μετήχθη στο δικαστήριο, η δίκη (σε δεύτερο βαθμό) πήρε αναβολή για τις 10 Μαρτίου, καθώς ο συνήγορός του ζήτησε χρόνο ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία, καθώς ανέλαβε πολύ πρόσφατα την υπεράσπιση του νεαρού.

Πατέρας Ελένης: «Μας εμπαίζουν... Ξαναβιώνουμε τον θάνατο του παιδιού μας»

«Μετατράπηκε όλη αυτή η θλίψη και ο πόνος, που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια σε οργή και αγανάκτηση γιατί μας εμπαίζουν. 

Είναι δυνατόν, κι όχι μόνο εμάς τους γονείς της Ελένης αλλά θα έλεγα και τους ίδιους τους δικαστές και τους ενόρκους, είναι δυνατόν ο Αλβανός, ο ένας απ’ τους δύο βιαστές και δολοφόνους της κόρης μας να έχουν περάσει δύο χρόνια σχεδόν πρωτόδικα και έρχεται την τελευταία στιγμή για να ορίσει δικηγόρο; Αν είναι δυνατόν», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Δύο χρόνια τι έκανε; Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός προς το δικαστήριο, αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, που κάναμε χίλια κι άλλα χίλια χιλιόμετρα για να γυρίσουμε πίσω στο Διδυμότειχο τι είναι; 

Αυτά λοιπόν δεν πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη, το σύστημα απονομής της ελληνικής δικαιοσύνης να τα αλλάξει; Δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι και οι βιαστές. Δικαιώματα έχουμε και εμείς, τα θύματα και οι οικογένειες των θυμάτων», επισήμανε ο χαροκαμένος πατέρας.

«Αναλογίστηκε κανείς τα τεράστια έξοδα, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε; Την ψυχική μας φθορά; Που κάθε φορά, που είναι να ξεκινήσουν αυτές οι δικαστικές διαδικασίες ξαναβιώνουμε τον θάνατο, τον βιασμό και τα βασανιστήρια του παιδιού μας;», είπε ξεσπώντας ο κ. Τοπαλούδης.


epirusblog.gr
5 of 5
Δολοφονία Τοπαλούδη: Το ξέσπασμα του πατέρα για τη διακοπή της δίκης -«Μας εμπαίζουν, ξαναβιώνουμε τον θάνατο του παιδιού μας»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8533480004855014419
item