Στις Βόρειες Σποράδες Κρύβεται Αρχαία Υπερτεχνολογία

-Ο σημερινός κόσμος παραμένει μακριά από μια απίστευτη τεχνολογία, που ούτε καν ονειρεύεται ότι υπήρξε και υπάρχει, ”δεμένος” στο σκοτάδι της άγνοιας, της μίζερης, ψεύτικης και αλλοιωμένης παράδοσης, ορισμένων αιώνων που τον απομάκρυναν από το λόγο της ύπαρξης του, ειδικά σήμερα που το μόνο που γίνεται είναι η καταστροφή της αιώνιας Ελλάδας και τους κάτοικους της να παραμένουν διάφοροι θεατές.

-Κάποιοι θέλουν αποδείξεις, μα δεν έφτασε ο χρόνος της αφύπνισης των Ελλήνων και όχι μόνον, έτσι ας αρκεστούμε σήμερα σε αυτά, όσον αφορά προηγούμενη μου ανάρτηση: ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΚΑΦΗ ΕΝΤΟΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ !!!

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :

-“Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν το “Χρυσόμαλλο Δέρας” και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό.

-Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων, όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών …………

-Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ, ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του, θα τους βοηθήσει να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη σας.

-Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις, μη επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα.

-Μετακίνηση τους, ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης, μέσων και ανθρώπων.!!!

Σχόλιο diadrastika: Έχει υποστηριχτεί πως Νατοϊκά πλοία έχουν σταθεί και παρατηρούν σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής. Αλλά επειδή αυτό μπορεί να σημαίνει, απλά το κρατούμε σαν σημείωση.

-ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

Fileas Fong

epirusblog.gr
5 of 5
Στις Βόρειες Σποράδες Κρύβεται Αρχαία Υπερτεχνολογία
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2968715079446601405
item