Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ποζάρει στο κρεβάτι

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η «Αργυρώ» της σειράς «Σασμός» πόζαρε σέξι ξετρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Η ηθοποιός με ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα πόζαρε ξαπλωμένη σε κρεβάτι αλλά και πάνω σε πιάνο και δημοσίευσε δύο εξ αυτών των φωτογραφιών στη σελίδα της στο Instagram.christina hilla fameli sexy fotografisi

Σε συνέντευξή της αναφερόμενη στις γυναικοκτονίες και στις σχέσεις εξάρτησης είχε εξομολογηθεί: «Όταν είσαι σε μια σχέση τα βλέπεις λίγο θολά τα πράγματα, γιατί σε κυριεύουν το πάθος και το συναίσθημα. 

Έχει συμβεί και σε εμένα αυτό, να μη βλέπω καθαρά και να δίνω ευκαιρίες. Βέβαια, δεν έχω μείνει σε σχέσεις κακοποιητικές, λεκτικά ή σωματικά. Αλλά συγχωρούσα συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε εκ των υστέρων.

christina hilla fameli sexy fotografisi

Τα σημάδια υπήρχαν, τα αγνοούσα όμως ή τα έβλεπα και έκανα ότι δεν ήθελα να τα δω. Βέβαια, όταν τα προβλήματα μου χτύπησαν μια, δυο φορές την πόρτα, έφυγα. Αλλά δεν είναι εύκολο. 

Η κλίμακα έχει αυξητική τάση. Χειραγώγηση, απαξίωση, υποτίμηση, ζήλια, φόβος και πάντα το μπαλάκι των τύψεων προς τον ευαίσθητο άνθρωπο. 

“Εσύ φταις που σου φέρομαι έτσι, όχι εγώ που δεν τα έχω βρει με τον εαυτό μου και κουβαλάω κόμπλεξ, το ανικανοποίητο, που δεν έχω βρει τις ισορροπίες μου”».


 epirusblog.gr
5 of 5
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ποζάρει στο κρεβάτι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1894762281326495949
item