Οι παραξενιές των διάσημων - Τρελές απαιτήσεις από τα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούν

Οι άνθρωποι της σόουμπιζ έχουν υψηλές απαιτήσεις, από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν καθημερινά.

Το ξενοδοχείο που θα επιλέξει να μείνει ένας σταρ, πρέπει λοιπόν, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχει. 

Πέρα από τις γνωστές υπηρεσίες που παρέχουν τα καταλύματα διαμονής σε όλους, κάποιοι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης, του κινηματογράφου ή της μουσικής, θα εύχονταν να μπορούσαν να αλλάξουν το καταστατικό... των υπηρεσιών παροχής!

Πασίγνωστοι καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, έχουν φύγει από το ξενοδοχείο τους, έχοντας αφήσει μία περίεργη αίσθηση στο προσωπικό.

Καθαρά πόμολα και... έναν ολόκληρο όροφο για τον υποχόνδριο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Κατά το check-in σε ξενοδοχείο, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζήτησε να απολυμανθούν λεπτομερώς τα πόμολα της πόρτας. Επιπλέον, ο τραγουδιστής απαίτησε έναν όροφο ξενοδοχείου μόνο για τον εαυτό του, που να έχει Playstation, ιδιωτικό γυμναστήριο και καινούρια φίλτρα στα κλιματιστικά.

Μετρημένες κουβέντες και... ροδακινί χαρτί υγείας για την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Σύμφωνα με την Evening Standard, η Στρέιζαντ, ζήτησε κάποτε από το προσωπικό ξενοδοχείου να μην της απευθύνουν τον λόγο, εκτός και αν ζητηθεί από την ίδια.

Εκείνο ωστόσο, που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των υπαλλήλων των ξενοδοχείου, είναι ότι η τραγουδίστρια ζήτησε χαρτί υγείας σε χρώμα ροδακινί, για να ταιριάζει με την επιδερμίδα της, καθώς και ροδοπέταλα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Ο Έμινεμ και τα αλουμινόχαρτα

Ο Έμινεμ μπορεί να μην είναι ο πιο απαιτητικός πελάτης, αλλά κερδίζει σίγουρα, το βραβείο του πιο παράξενου! Για τον διάσημο ράπερ, ο καλός ύπνος είναι αυτό που τον απασχολεί περισσότερο. 

Ο ίδιος, φέρεται να ζητά αλουμινόχαρτο για να καλύψει τα παράθυρα, εμποδίζοντας το φως, ενώ θέλει να ακούγεται λευκός θόρυβος από τα ηχεία. «Ο συγκεκριμένος θόρυβος και το σκοτάδι, κάνουν τον Eminem να κοιμάται καλύτερα», είχε αναφέρει μια πηγή στη Sun.

Ένα δωμάτιο για τον Έλτον Τζον και ένα... για τα γυαλιά του!

Ο Έλτον Τζον έγινε viral τον Μάρτιο του 2013, μετά από αίτημά του, να του παραχωρήσουν ένα επιπλέον δωμάτιο στο ξενοδοχείο, όπου θα αποθήκευε τα γυαλιά του. Επρόκειτο για μία συλλογή γυαλιών, που όπως είπε εκπρόσωπός του, έπρεπε να βρίσκονται σε δωμάτιο με θερμοκρασία 16°C, για να διατηρηθούν.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγαπά τα μαξιλάρια αλλά όχι το τσιγάρο

Επιθυμία της ποπ τραγουδίστριας, Σπίαρς, είναι τα δωμάτια ξενοδοχείου, στα οποία πρόκειται να διανυκτερεύσει, να μην έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον καπνό του τσιγάρου, να είναι εξοπλισμένα με λαμπτήρες 100 Watt και υγραντήρες, ενώ σύμφωνα με πηγή στην Daily Star, «θα φέρει όλα τα δικά της μαξιλάρια για απόλυτη άνεση και η ασφάλειά της, θα κοιμάται έξω από τη σουίτα της, κάθε βράδυ».

epirusblog.gr
5 of 5
Οι παραξενιές των διάσημων - Τρελές απαιτήσεις από τα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6666310406920402246
item