Η Ανδρομάχη κατακεραυνώνει τους καλλιτέχνες της τραπ μουσικής - Η εξοργισμένη ανάρτηση

Η Ανδρομάχη ξέσπασε μέσα από τα social media κατά της τραπ μουσικής, καθώς σύμφωνα με την ίδια επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τα νέα παιδιά.

Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας όλων των ειδών κάθε μέρα αυξάνονται όλο και πιο πολύ. 

Η Ανδρομάχη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media προέβη σε μία ανάρτηση καταπέλτη για την τραπ μουσική, η οποία σύμφωνα με την ίδια επηρεάζουν αρνητικά τη νέα γενιά.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά:«Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, καλό θα ήταν να προσέχουμε τι κάνουμε «τάση» μέσα από τα τραγούδια μας! 

Τα λέω γιατί βλέπω ένα τσουνάμι μαγκιάς, ναρκωτικών, όπλων και αλητείας να κινείται προς το μέρος μας και απλά συνεχίζουμε και τα κάνουμε όλα όπως τα κάναμε και τροφοδοτούμε τον εγκέφαλο αυτών των ανεγκέφαλων αποβρασμάτων με περισσότερη βλακεία! 

Δεν κουραστήκατε να μιλάτε για κόκα, πόρνες και όπλα; Δεν βλέπετε τι έχετε δημιουργήσει;

Τα 12χρονα πλακώνονται και σφάζονται στα σχολεία σαν μαφιόζοι! 16χρονα κορίτσια ξεπουλιούνται για ένα ποτήρι σαμπάνια σε vip τραπεζάκια και για ένα Story! Το ναρκωτικό πάει και έρχεται και μιλάμε για ηλικίες 12-17. 

Όλοι κρατάνε όπλα και τα επιδεικνύουν και απλά τραβάνε σκανδάλη επειδή «στράβωσαν» με το καλοκαιρινό αεράκι που τους χάλασε το μαλλί.

Γιατί για τέτοιους λόγους πια χάνονται ζωές! Τι κάνετε; Δεν καταλαβαίνεται ότι καταστρέφεται όλες τις επόμενες γενιές για να πουλήσετε μούρη, φράγκα και αλυσίδες; 

Όταν γίνεσαι γνωστός είτε ως καλλιτέχνης είτε ως Influencer είτε ως οτιδήποτε άλλο έχεις ευθύνη… Γιατί, λόγω του ότι σε θαυμάζουν, πράττουν όπως πράττεις, μιλούν όπως μιλάς, ντύνονται όπως ντύνεσαι…

Ασκείς επιρροή, άρα έχεις ευθύνη ξεκολλήστε λίγο τα κεφάλια σας και δείτε τι κάνετε!».epirusblog.gr
5 of 5
Η Ανδρομάχη κατακεραυνώνει τους καλλιτέχνες της τραπ μουσικής - Η εξοργισμένη ανάρτηση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 188702823192719519
item