Άβαφη και χωρίς κανένα φίλτρο η Ζέτα Μακρυπούλια - Αυτή είναι η αληθινή της εικόνα

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και έτσι κάθε εμφάνισή της γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης. 

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να ταράξει λίγο τα νερά μιας και ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία τραβήχτηκε τις μέρες που στην Αθήνα είχε μπόλικο χιόνι. Η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τους φίλους της βγήκε βόλτα στο χιονισμένο τοπίο ενώ επέλεξε να βγει φυσική.

Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την παρουσιάστρια χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ. Όπως έχει δείξει πολλές φορές, αγαπάει το πρόσωπό της φυσικό.

Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια χωρίς φίλτρα

Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς μακιγιάζ

Έτσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και την γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει κάνει, με τη σειρά της, ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις όπως πολλές κυρίες του χώρου, όπως για παράδειγμα η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο πέρασμα λοιπόν του χρόνου, θέλησε να βελτιώσει κι άλλα πράγματα πάνω της, αν και κατά την άποψη μας, δεν τα είχε καθόλου ανάγκη. Έβαλε λοιπόν στήθος. Σε φωτογραφία που βλέπετε, 20 ετών παλιά, είναι εντυπωσιακή η διαφορά.

Διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν λοιπόν, γράφουν πως πείραξε και τα χείλη της αλλά και τη μύτη της. Είναι, όμως, από τις λίγες περιπτώσεις διασήμων ή αναγνωρίσιμων γυναικών, που έλεγες πως πραγματικά, δεν χρειαζόταν τίποτα.

Έτσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και την γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το σχόλιο για τις πλαστικές της Μακρυπούλια που την ενόχλησε

Καλεσμένη στις «Μύγες» στην εκπομπή The 2night show είχε βρεθεί στις 10/10/2019 η Ζέτα Μακρυπούλια και η συνάντησή τους δεν ήταν τόσο απολαυστική για την παρουσιάστρια - ηθοποιό.

Αφού αρχικά την ρώτησαν με ποιον θα απατούσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλα άβολα περί προτιμήσεων της για επώνυμους άνδρες, οι «Μύγες» αποκάλεσαν, μεταξύ άλλων, την παρουσιάστρια και ηθοποιό, «ξινή», ενώ έκαναν χιούμορ με παλιότερη δήλωσή της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις χαρακτηρίζοντας την «τραβηγμένη» ενώ την ρώτησαν αν η δήλωση ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστικές επεμβάσεις είναι τόσο τραβηγμένη όσο και η ίδια.

Μάλιστα, της έβαλαν μια φωτογραφία της από τα παλιά, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση το τότε με το σήμερα.

Μετά από όλα αυτά, η Ζέτα κάπως ενοχλημένη παρόλο που ήξερε ότι έκαναν πλάκα τους έβαλε στη θέση τους εξηγώντας ότι:

«Οι βασικοί κανόνες της κωμωδίας είναι να γελάνε οι άλλοι με τα αστεία σας, όχι εσείς που τα λέτε. Οπότε μην κάνετε σαν τους τρελούς, αφήστε εμάς να γελάσουμε».epirusblog.gr
5 of 5
Άβαφη και χωρίς κανένα φίλτρο η Ζέτα Μακρυπούλια - Αυτή είναι η αληθινή της εικόνα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4406845522495193767
item