Κινέζικο Πλοίο «Εισήλθε σε μια Άλλη Διάσταση», ισχυρίζεται καθηγητής

Υποστηρίζεται ότι ένα κινέζικο πλοίο “εισήλθε σε μια άλλη διάσταση” αφού παρασύρθηκε σε μια περιοχή που είναι γνωστή ως Τρίγωνο των Βερμούδων του Ειρηνικού Ωκεανού.

Το τρίγωνο των Βερμούδων είναι μια καθορισμένη περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού, όπου λέγεται ότι πολλά αεροσκάφη και πλοία εξαφανίστηκαν υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι το μοναδικό του είδους του. 

Η Θάλασσα του Διαβόλου, γνωστή και ως Τρίγωνο του Δράκου, είναι μια περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού, κοντά στην Ιαπωνία, η οποία έχει εκατοντάδες δικές της παραφυσικές ιστορίες να μας διηγηθεί.

Όπως μαθαίνουμε από την express.co.uk και το planet-today.com, τον Ιανουάριο του 2012, το MV Lin-je, ένα κινεζικό φορτηγό με 19 άτομα πλήρωμα, δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο ιαπωνικό λιμάνι της Kagoshima. 

Το πλοίο εξαφανίστηκε κάπου στη Θάλασσα του Διαβόλου χωρίς να προκαλέσει συναγερμό κινδύνου ή οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή ένδειξη.

Οι αρχές πέρασαν μήνες αναζητώντας τα ερείπια του MV Lin-je, χωρίς τύχη.
Ωστόσο, ο καθηγητής Junichi Yaoi λέει ότι έχει μια απάντηση που εξηγεί γιατί δεν βρέθηκε τίποτα. «Εισήλθε σε μια άλλη διάσταση», φαίνεται να υποστηρίζει.

Ο συγγραφέας και ειδικός στην παραφυσική δραστηριότητα ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ντοκιμαντέρ “The Devil’s Sea” του Amazon Prime, ότι το πλοίο είχε απορροφηθεί σε άλλη διάσταση.

“Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω με ένα εύκολο παράδειγμα. Φανταστείτε ένα ραδιοκύμα. Τα τηλεοπτικά προγράμματα γίνονται σε στούντιο, αλλά όταν μεταδίδονται μετατρέπονται σε ραδιοφωνικό σήμα. 

Αυτό που λέω είναι ότι ίσως η διαφορετική διάσταση είναι εδώ όπου ζούμε, αλλά απλά δεν μπορούμε να την δούμε ούτε να την αγγίξουμε”.

Άραγε, θα μπορούσε να ισχύει αυτή η εκδοχή, οπότε πραγματικά, κάποια πλοία ή αεροπλάνα που εξαφανίζονται χωρίς να βρεθούν ποτέ ή δεν αφήσουν ίχνη πίσω τους, πηγαίνουν σε μια άλλη διάσταση;

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Is this the NEW Bermuda Triangle? Shock claim Missing Ship ‘Entered Another DIMENSION’ in Pacific!

diadrastika / Image by dendoktoor from Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Κινέζικο Πλοίο «Εισήλθε σε μια Άλλη Διάσταση», ισχυρίζεται καθηγητής
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 8988693778751014690
item