Άγγελος Λάτσιος: Πώς σχετίζεται η σύντροφός του με τον Ματέο Παντζόπουλο

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και οι δυο τους δείχνουν να έχουν δημιουργήσει μία πραγματικά πολύ όμορφη σχέση. 

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί ωστόσο είναι με κάποιο τρόπο, η σύντροφός του σχετίζεται με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη δεν διστάζουν πλέον να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στο instagram, όπως την περασμένη εβδομάδα που πήγαν μαζί στα χιονισμένα Άχλα.

Η σχέση της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου με τον Ματέο Παντζόπουλο

Αυτό που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει είναι πως η Γαία, είναι κόρη της Δωρεθέας Μερκούρη, δηλαδή της πρώην συντρόφου του Ματέο Παντζόπουλου. 

Η μητέρα της Γαίας δείχνει να έχει μεγάλη αδυναμία στον Άγγελο Λάτσιο, ενώ όπως όλα δείχνουν η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο αποτελεί απλά μία ιστορία του παρελθόντος μιας και πριν από λίγο καιρό ευχήθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της.

Οι αντιδράσεις της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση τους

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Όπως αναφέρει σημερινό 23/11 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, παρά το γεγονός ότι τα δυο παιδιά είναι ευτυχισμένα, όπως εξάλλου και οι γονείς τους, τους οποίους συνδέει στενή φιλία, λόγω της παλιάς σχέσης του Ματέο Παντζόπουλου με την Δωροθέα Μερκούρη, η σχέση αυτή έχει προβληματίσει έντονα την Ελένη Μενεγάκη.

Όχι ότι η παρουσιάστρια δεν την εγκρίνει, ακριβώς το αντίθετο αφού η Γαία είναι ένα πολύ καλό παιδί, κάτι που η Ελένη εκτιμά ιδιαιτέρως.

Όμως, η παρουσιάστρια έχει τις ανησυχίες της κυρίως μετά την ανακοίνωση του Άγγελου και της Γαίας ότι οι δυο τους αναζητούν σπίτι στην Κηφισιά για να μείνουν μαζί. Η Ελένη πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί. Η Ελένη έχει αγωνία για το μέλλον του Άγγελου, μετά τις αποφάσεις που πήρε εκείνος.

Ο Άγγελος επρόκειτο να μετακομίσει στο Λονδίνο για σπουδές, κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει τελικά και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η σχέση του με την Γαία.

Η Ελένη, παρότι κατά κανόνα δεν παρεμβαίνει στα προσωπικά του νεαρού, έχει εκφράσει τις ανησυχίες της, κάτι που έχει δημιουργήσει αρκετές τριβές μεταξύ τους. Επί του παρόντος, πάντως, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, καθώς Άγγελος και Γαία παραμένουν κυριολεκτικά αχώριστοι...

epirusblog.gr
5 of 5
Άγγελος Λάτσιος: Πώς σχετίζεται η σύντροφός του με τον Ματέο Παντζόπουλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8557815647407510487
item