Γέννησε η Μελίνα Μακρή!

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Μελίνα Μακρή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Φράνκυ Λούβαρης απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο συγκεκριμένα αγοράκι παρά μερικές επιπλοκές που είχε πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μελίνα Μακρή γέννησε χθες Πέμπτη 3/2 με καισαρική και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, το ίδιο και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια είχε μάλιστα αποκαλύψει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ο γιος της θα πάρει το όνομα Γιάννης.

«Ανυπομονώ και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί παράλληλα με την εγκυμοσύνη μου, εργάζομαι κιόλας. Είχα και έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και είχα τον φόβο πότε θα κάνω το εμβόλιο, γιατί μέχρι τώρα δεν είχα προλάβει να εμβολιαστώ. 

Ο δικός μου ο γιατρός με συμβούλευσε να το κάνω στον έβδομο μήνα και το έκανα μόλις. Ανακουφίστηκα γιατί το είχα φόβο επειδή κυκλοφορώ. 

Το όνομα το έχουμε προαποφασίσει. Γιάννης θα είναι. Από τον λατρεμένο μου πεθερό που τον έχουμε χάσει από τη ζωή και θέλω να τον τιμήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μελίνα Μακρή.

Γέννησε η Μελίνα Μακρή!

Τόσα κιλά ειχε πάρει στην εγκυμοσύνη της

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. 

Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία. Έμαθα το φύλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι.

Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυροειδή, χασιμότο, δίνω αγώνα με τα κιλά. 

Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Είμαι παντρεμένη από το 2015 αλλά μαζί με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια… Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης.

Στο σχολείο είχα δεχτεί bullying αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλούσε. Ήμουν πολύ ντροπαλή και κλειστή ως χαρακτήρας και φαινόμουν εύκολος στόχος».

epirusblog.gr
5 of 5
Γέννησε η Μελίνα Μακρή!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6583720499680659818
item