Ήγουμενίτσα: Προσπαθούν να μπουν παράνομα σε πλοία προς την Ιταλία

Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών έκαναν τις τελευταίες ημέρες οι λιμενικές αρχές Ηγουμενίτσας, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πλοία και να περάσουν στην Ιταλία. 

Ειδικότερα τη σύλληψη ενός 49χρονου αλλοδαπού  προχώρησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας,  κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο στερούνταν θεώρησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 52χρονου αλλοδαπού προχώρησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού, στην πύλη εισόδου λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω ως οδηγός του Φ/Γ οχήματος βρέθηκε καταχωρημένος στη βάση δεδομένων με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Εξάλλου στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Προσπαθούν να μπουν παράνομα σε πλοία προς την Ιταλία
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 4714880339141894336
item