Βόλος: Τον απέρριψε ερωτικά και αυτός έβαλε φωτιά σε δύο δίκυκλα της οικογένειάς της!

Η ερωτική απόρριψη από νεαρή γυναίκα, «όπλισε» το χέρι ενός 43χρονου στον Βόλο, ο οποίος έβαλε φωτιά σε δύο δίκυκλα της οικογένειάς της.

Ο 43χρονος καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα, με δικαίωμα έφεσης για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με φωτιά και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας στη δεύτερη περίπτωση.

Οι δύο υποθέσεις συγχωνεύτηκαν και δικάστηκαν μαζί χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Το πρώτο περιστατικό συνέβη την 1η Φεβρουαρίου 2019

Τότε ο 43χρονος κατηγορείται ότι πήγε στο σπίτι της 29χρονης και χρησιμοποιώντας βενζίνη, έβαλε φωτιά στη μοτοσικλέτα της που ήταν σταθμευμένη μπροστά από την οικία της, προξενώντας ζημιές ύψους 500 ευρώ.

Στην κατάθεσή της στο Δικαστήριο η κοπέλα, ανέφερε πως η πράξη του εκείνη την ημέρα δεν ήταν τυχαία, καθώς δύο ημέρες πριν της είχε στείλει γραπτό μήνυμα στο κινητό απειλώντας την ότι σκοπεύει να την ανατινάξει

Στις 17 Μαρτίου του 2019 ξέσπασε φωτιά σε μοτοποδήλατο που ανήκε στην οικογένεια της 29χρονης, με αποτέλεσμα να καεί μέρος της σέλας και πλαστικά μέρη του δικύκλου.

Η μητέρα της 29χρονης κατέθεσε στο Δικαστήριο, ότι φοβήθηκαν μήπως επεκταθεί η πυρκαγιά, αφού σε μια τέτοια περίπτωση κινδύνευαν να καούν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους.

Πηγή: magnesianews

epirusblog.gr
5 of 5
Βόλος: Τον απέρριψε ερωτικά και αυτός έβαλε φωτιά σε δύο δίκυκλα της οικογένειάς της!
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5730310986493033200
item