Έλενα Κώνστα: «Δεν έχω κάνει άλλη σχέση μετά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα»

Η Έλενα Κώνστα, σήμερα το πρωί 4 Φεβρουαρίου, μίλησε στην εκπομπή του «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα καθώς παλαιότερα διατηρούσαν σχέση.

«Εννοείται πως δεν είναι όλα ρόδινα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να έχουμε αυτή τη σχέση (που έχουμε τώρα). Ούτε κάτι φιλικό είναι. Δεν νομίζω ότι είμαστε φίλοι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. 

Είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πάρα πολύ και συνεχίζουμε και αγαπιόμαστε. Όταν ήταν μόνος του την Πρωτοχρονιά εννοείται ότι ήταν με την οικογένειά μου. Δεν θα τον άφηνα μόνο του» δήλωσε αρχικά η Έλενα Κώνστα.

«Έχει μια κοπέλα έχω μάθει αλλά δεν θα φτάσουμε στο σημείο να τη γνωρίσω. Θα πάρω σπίτι μου μία από τις γάτες του γιατί δεν πολυτρώει, είναι στεναχωρημένη» πρόσθεσε η πρώην σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Τέλος, η Έλενα Κώνστα εξομολογήθηκε: «Δεν έχω κάνει σχέση μετά τον Λάμπρο. Δεν μου έχει βγει ακόμα. Με ένα δυο ανθρώπους που έχω βγει είχαν θέμα, ήθελαν να με ξεκόψουν από τον Λάμπρο και έβαλα τα όριά μου».epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Κώνστα: «Δεν έχω κάνει άλλη σχέση μετά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8920593343741597682
item