Πρέβεζα: Μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας και στο Κανάλι

Διευρύνει το πεδίο δράσης του το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” το οποίο θα πραγματοποιεί πλέον μαθήματα και στο Κανάλι σε αίθουσα που θα παραχωρήσει και θα εξοπλίσει ο Δήμος στο πρώην Δημαρχείο.

Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος μετά από σχετική εισήγηση του Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Γιώργου Χλίτσιου σύμφωνα με την οποία πολλά παιδιά τα οποία αναζητούν δάσκαλο πιάνου, αλλά δεν δύναται να μεταβούν στην Πρέβεζα για να εγγραφούν στο Ωδείο.

Η απόφαση του Δημάρχου αφορά τη διδασκαλία μουσικής με καθηγητές στο πιάνο και τα θεωρητικά, ώστε η φοίτησή τους να είναι επίσημη, ελεγχόμενη και να διέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών.

Σε περίπτωση που οι μαθητές αυξηθούν ή ζητήσουν και κάποιο άλλο όργανο, το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας θα ανταποκριθεί στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και εκείνοι οι δημότες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου μας.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και υπεύθυνος του Ωδείου κ. Λεωνίδας Αργυρός μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία ανέφερε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, οι αποστάσεις να μην αποτελούν εμπόδιο στην ενασχόλησή τους με δραστηριότητες που τα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και το επόμενο διάστημα ανάλογα με τις ανάγκες θα υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες αποφάσεις.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας και στο Κανάλι
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1013142787331204665
item