Το νου σας: Αυτές οι λεπτομέρειες του προσώπου αποκαλύπτουν την αληθινή σας προσωπικότητα

Η εμφάνιση έχει κάποιο νόημα όσον αφορά την προσωπικότητα.

Μορφολογικά μιλώντας, το πρόσωπο λέει τα πάντα για εσάς.

Φαρδύ πρόσωπο

Η τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα έχουν λόγο τόσο στη συμπεριφορά όσο και στο πώς φαίνονται τα πρόσωπά μας. Η υψηλή τεστοστερόνη συνδέεται με ισχυρότερα οστά των γνάθων και τα υψηλά οιστρογόνα με πιο λεία μέτωπα, πιο λαμπερά χείλη και πιο απαλά, πιο στρογγυλά περιγράμματα. Στις γυναίκες, αυτά τα χαρακτηριστικά συνδέονται γενικά με υψηλότερες βαθμολογίες θηλυκότητας, ελκυστικότητας και υγείας και αποκαλύπτουν μεγαλύτερη γονιμότητα.

Τα φαρδύτερα ζυγωματικά συνδέονται επίσης με επιπλέον τεστοστερόνη. Αυτό θεωρείται δείκτης υψηλότερης επιθετικότητας και επίσης γενναιοδωρίας. Οι άντρες με αυτό το χαρακτηριστικό προσώπου θεωρούνται πιο σίγουροι και έτσι νιώθουν και οι ίδιοι.

Στρογγυλό πρόσωπο

Οι γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο είναι πιο γενναιόδωρες. Ένα πρόσωπο με στρογγυλό σχήμα είναι συχνά σημάδι ενός ευγενικού, ανιδιοτελούς και στοργικού ατόμου. Τα άτομα με αυτό το χαρακτηριστικό μπορούν να είναι αληθινοί φίλοι. Ωστόσο, μπορούν επίσης να δώσουν πάρα πολλά από τον εαυτό τους και να βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους, παραμελώντας την ευημερία τους.

Αυτοί οι τύποι προσώπου θεωρούνται πιο αθώοι και, λόγω αυτού, πιο αξιόπιστοι. Το στρογγυλό σχήμα του κεφαλιού ενός ατόμου μπορεί επίσης να είναι ένδειξη πιθανών προβλημάτων με την υπνική άπνοια. Στην πραγματικότητα, τα άτομα με αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να έχουν την τάση να ροχαλίζουν περισσότερο.

Οβάλ σχήμα προσώπου

Εάν το πρόσωπο φαίνεται μακρύ και τα ζυγωματικά πιο φαρδιά από το σαγόνι, το σχήμα του προσώπου είναι οβάλ. Τα άτομα με αυτό το σχήμα προσώπου είναι πιθανώς αντιληπτά από τους άλλους ως πιο εξωστρεφή και φιλικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άτομα με οβάλ πρόσωπα είναι από τη φύση τους κοινωνικές πεταλούδες. Αλλά τείνουν να είναι πιο εξωστρεφείς και βρίσκουν ευκολία με τις λέξεις, γνωρίζοντας πώς να τις χρησιμοποιούν για να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και άνετα.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο μέτωπο και ένα μικρότερο πηγούνι, σαν ένα ανεστραμμένο τρίγωνο. Λέγεται ότι είναι αυτοαναλυτές και ισχυρό μυαλό. Τα άτομα με αυτό το σχήμα προσώπου τείνουν να έχουν απίστευτη εσωτερική δύναμη και είναι αρκετά πεισματάρηδες. Έχουν πολλή ενέργεια, εσωτερική δύναμη και ισχυρή διαίσθηση, γνωρίζοντας πότε να ενεργήσουν για να πιέσουν τους στόχους τους.

Είναι επίσης πολύ δημιουργικοί και στοργικοί, αλλά μπορεί επίσης να είναι συναισθηματικά ασταθείς και αναποφάσιστοι. Τα άτομα με αυτό το σχήμα προσώπου μπορούν να είναι πολύ ζεστά και εύκολα να κάνουν τους άλλους να νιώθουν ξεχωριστοί, καθώς τους αρέσει να εκφράζονται εξωτερικά. Αγαπούν τον έρωτα που έρχεται με το να ερωτεύονται, αλλά μπορεί να μην παραμείνουν όταν τα πράγματα διευθετηθούν ή γίνουν πιο εγκόσμια.

Διαμαντένιο σχήμα προσώπου

Αυτός ο τύπος προσώπου είναι πιο φαρδύς στη μέση και δείχνει προς το μέτωπο και το πηγούνι. Τα άτομα με αυτό το σχήμα προσώπου λέγεται ότι απολαμβάνουν να έχουν τον έλεγχο. Θέλοντας και στοχεύοντας στην τελειότητα, προσανατολίζονται στη λεπτομέρεια και παράγουν ποιοτική δουλειά. Αιχμηρά σαν διαμάντια και πολύ ακριβή με τις λέξεις, μπορούν να κόψουν αν σταυρωθούν με λάθος τρόπο.

Σε πολλά μέρη, αυτό το σχήμα προσώπου θεωρείται μέτριο σε εμφάνιση. Αυτό μπορεί να είναι καλό, καθώς οι άνθρωποι, γενικά, τείνουν να θεωρούν τα πρόσωπα με μέση εμφάνιση πιο αξιόπιστα από εκείνα με ειδικά ή μοναδικά χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Το νου σας: Αυτές οι λεπτομέρειες του προσώπου αποκαλύπτουν την αληθινή σας προσωπικότητα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7926735915798030921
item