Στην Αθήνα η Σοφία Αλιμπέρτη. Γιατί συνάντησε τον Γιάννη Πάριο;

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος, ένας έρωτας μεγάλος που απασχόλησε για πολλά χρόνια την επικαιρότητα και έφερε στον κόσμο δύο αγόρια που πλέον απασχολούν εκείνα την επικαιρότητα με την δουλειά τους.

Η Σοφία Αλιμπέρτη εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και μένει μόνιμα στην αγαπημένη της Πάρο όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ιδιοκτήτρια ενός καφέ, αλλά και ενός μεσιτικού γραφείου.

Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε για λίγο το αγαπημένο της νησί και ήρθε στην Αθήνα όπου μάλιστα συνάντησε και τον Γιάννη Πάριο.

Ο λόγος βέβαια ήταν η έκθεση φωτογραφίας που έκανε ο γιός τους Μιχαήλ Άγγελος, όπου όλοι μαζί βρέθηκαν για να του συμπαρασταθούν στο εγχείρημα του.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Πάριος μάλιστα έκανε και δηλώσεις για τα παιδιά του όπου δήλωσε:

«ο Μιχαήλ Άγγελος ξέρει να ακούει καλά μουσική, αλλά όχι να τραγουδάει καλά. Τον έφαγε ο Νικόλας. Ο Χάρης μας έφαγε όλους, είναι αρχηγός. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός μαζί τους. 

Τα αγόρια μου είναι αυστηρά μαζί μου. Με κάνουν ότι θέλουν επειδή είναι μωρά μου, παιδιά μου».

Στην κάμερα όμως μίλησε και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία μάλιστα αποκάλυψε και τους λόγους της μόνιμης μετακόμισης της στην Πάρο δηλώνοντας χαρακτηριστικά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχεις μία καταπληκτική ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια σου, αντικρίζουν μπλε οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου.

Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι λίγο έξω από τα νερά μου. Έχω σοκαριστεί… Αυτοκίνητα… Κίνηση… Τι είναι αυτά; Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν»

Για τον γιο της Νιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη δήλωσε

«Έχει κι άλλα ταλέντα. Θα μπορούσε να είναι και ηθοποιός. Επέμενα πολλά χρόνια για τη φωτογραφία, ωστόσο εκείνος ένιωσε έτοιμος τώρα.

Και τώρα είναι το σωστό. Με έχει φωτογραφίσει κι εμένα σε προσωπικές στιγμές που τον παρακαλάω να μην τις βγάλει για να μη γίνουμε ρεζίλι».epirusblog.gr
5 of 5
Στην Αθήνα η Σοφία Αλιμπέρτη. Γιατί συνάντησε τον Γιάννη Πάριο;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6469919575332122307
item