Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη: Στο ειδώλιο η ηθοποιός ως κατηγορούμενη

Μια μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως αποκτά η υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Θυμίζουμε πως το 2018 η ηθοποιός κατηγόρησε τον συνάδερφό της ότι είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της και τότε είχαν αλληλομηνυθεί. Ωστόσο, αντί να κάτσει στο εδώλιο ο Μάνος Παπαγιάννης, θα βρεθεί η Σοφία Παυλίδου.

Όπως μετάφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, «εξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. 

Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίτερα στον Εισαγγελέα». 

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«’Όταν έγινε το επεισόδιο το 2018 στο χώρο εργασίας των δύο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν.

Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή  για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσαν. Από εκεί και έπειτα σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίζεται από το άλλο.

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδερφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όταν έγινε το περιστατικό τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αυτό και το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο»είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.   

epirusblog.gr
5 of 5
Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη: Στο ειδώλιο η ηθοποιός ως κατηγορούμενη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7293518189339020786
item