Ισαβέλλα Δάρρα: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως θα παντρευτεί στο Ντουμπάι - «Θα γίνει γάμος αλλά...»

Η Ισαβέλλα Δάρα, λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις της για τους βιασμούς που προκάλεσαν σάλο, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2, στο Happy Day, για τη ζωή της στο Ντουμπάι, τον σύντροφό της, την καριέρα αλλά και τον γάμο. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο, μετακόμισε εκεί λόγω έρωτα όπως αποκάλυψε.

Οι δηλώσεις της Ισαβέλλας Δάρρα

«Στο χώρο του μόντελινγκ βλέπω πως τα πράγματα εδώ πέρα είναι λίγο δύσκολα. Δεν σε αφήνουν! Είναι ένα κύκλωμα κλειστό και δεν σε αφήνουν να διεισδύσεις και να μπει. 

Και κάποια στιγμή λες, πάω να το κάνω αλλού», είπε χαρακτηριστικά η Ισαβέλλα Δάρρα και πρόσθεσε για τον έρωτα που βιώνει αυτή τη στιγμή στη ζωή της:

«Μάλλον θα γίνει γάμος αλλά πρέπει να τελειώσω με τα διαζύγια πρώτα! Δεν είχε χρειαστεί να το πάρουμε με τον σύζυγο μου οπότε τώρα που χρειάζεται πρέπει να το βάλουμε μπρος».

«Είμαι Ελληνογαλίδα οπότε ήμουν ανέκαθεν σε δυο χώρες. Μου αρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύω ούτως ή άλλως οπότε τώρα το χαίρομαι πολύ», κατέληξε το μοντέλο.

Η ανάρτηση της Ισαβέλλας Δάρρας

Η Ισαβέλλα Δάρρα προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, με αφορμή την έκταση που πήραν οι δηλώσεις της.

Το διάσημο μοντέλο και πρώην Μις Ευρώπη είχε αναφέρει πως τα τα θύματα πρέπει να δουλέψουν με τον εαυτό τους και να μάθουν να λένε όχι, μια δήλωση η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Για τον λόγο αυτό, η ίδια έσπευσε να ξεκαθαρίσει την θέση της και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

“Φιλες κ φίλοι, σας αποσαφηνίζω τα περί της συνέντευξης μου για τη σεξουαλική παρενόχληση, γιατί αναιτια έχει πάρει μεγάλη έκταση. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ κ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ: Άλλο (και τρομερά σοβαρο) το θέμα των βιασμών και μάλιστα ανηλίκων. 

Το αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως και το θέμα της κακοποίησης παιδιών, καθώς είμαι μητέρα νέου παιδιού και κατανοώ το ότι πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά μας ενα ασφαλές περιβάλλον και να τα προστατεύουμε, έτσι ώστε να μεγαλώνουν ως υγιή (σωματικά κ ψυχικά) μέλη της κοινωνίας μας. Αδιανόητη κάθε πράξη-όρεξη που στοχεύει ανήλικα παιδιά και όχι μόνο.

Άλλο, η σεξουαλική κακοποίηση γυναικών κ ανδρών, ειδικά από τρίτους σε θέση εξουσίας. Είναι επίσης κατακριτέα και θα πρέπει να καταγγέλλεται στους αρμόδιους φορείς. 

Η σεξουαλική παρενόχληση διαφοροποιείται από τη σεξουαλική κακοποίηση και την σωματική γενετήσια ασέλγεια και προσβολή. Αναφέρθηκα λοιπόν στο διαδεδομένο φαινόμενο παρενόχλησης και ΟΧΙ σωματικής κακοποίησης, βιασμών κι εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις.

Κύριοι έξαλλοι των social media, που λοιδωρείτε χωρίς να διαχωρίζετε αυτές τις υψίστης σημασίας έννοιες, καταδικαστέες φυσικά ΟΛΕΣ, αλλά με διαφορετική νομική και ψυχολογική βαρύτητα. 

Οι περιπτώσεις βιασμών κλπ. όπως προαναφέρθηκαν, έχουν ποινική αντιμετώπιση, γιατί είναι είτε ειδεχθή εγκλήματα, είτε αξιόποινες πράξεις. Η παρενόχληση -δυστυχώς- ευρύτατα διαδεδομένη δεν ξεχωρίζει : φύλο, ηλικία, κοινωνική τάξη , χρώμα ή φυλή. 

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την υφήλιο, υφίστανται καθημερινά άκομψες κακές συμπεριφορές από άλλους (οχι κ τόσο πολιτισμένους θα έλεγα) και πρέπει κατά τη γνώμη μου, να μπει τέλος στις προτάσεις τους μ’ ενα ηχηρό ΟΧΙ .

Σε αυτές λοιπόν τις συμπεριφορές (λόγια, νεύματα, σχόλια κλπ.)έχουμε υποχρέωση να βάζουμε όρια κι οι «δεοντολογικές ανήθικες αξίες» να μπουν μία και καλή στο κοινωνικό περιθώριο, γιατί θίγουν την ανθρώπινη υπόσταση κι αξιοπρέπεια . Όλοι μαζί στο ΟΧΙ της ανηθικότητας.

Με τη στάση μας και έχοντας ένα δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα, να μαθαίνουμε ότι μπορούμε να λέμε όχι, κι ότι αυτό το ΟΧΙ δεν μας καθιστά αδύναμους, απλά αποδυναμώνει τον κάθε εξουσιαστή, ξελογιαστή, σεξιστή, που με ανήθικες προτάσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση του και ποντάρει στο ότι δεν θα ακούσει ποτέ το ΟΧΙ.”


epirusblog.gr
5 of 5
Ισαβέλλα Δάρρα: Αποκάλυψε πρώτη φορά πως θα παντρευτεί στο Ντουμπάι - «Θα γίνει γάμος αλλά...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7845604008637647270
item