Άρτα: Συνάντηση με την υφυπουργό Τουρισμού είχε ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη

Συνάντηση με την υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη στην Αθήνα, είχε ο δήμαρχος κ. Περικλής Μίγδος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κουρτέσας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αιμίλιος Αντωνάκης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης τουριστικών δραστηριοτήτων στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, τον θρησκευτικό τουρισμό, την προβολή και την ανάδειξη της περιοχής καθώς και τη συνεργασία με άλλους Δήμους για την οργάνωση και από κοινού προώθηση του τουριστικού προϊόντος. 

Εκτενής αναφορά, επίσης, έγινε στις υποδομές (καταλύματα, ξενώνες, οδικά δίκτυα κτλ) και τις προβλέψεις στον αναπτυξιακό νόμο.

Η υφυπουργός άριστα ενημερωμένη για τις δυνατότητες της περιοχής επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διάθεση να βοηθήσει. Με απόλυτη σαφήνεια και με ειλικρίνεια δεν μοίρασε υποσχέσεις, οριοθέτησε τις κινήσεις, τους στόχους και τις ενέργειες που θα κάνει το Υπουργείο για την επίτευξη τους.

«Σημαντική συνάντηση με την κυρία Ζαχαράκη η οποία πέραν της άριστης γνώσης των θεμάτων του υπουργείου της και της διάθεσης για βοήθεια, τύχαμε της εξαιρετικής και άκρως ευγενικής συμπεριφοράς της», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος κ. Μίγδος.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συνάντηση με την υφυπουργό Τουρισμού είχε ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6178933516313641027
item