Η Ashley Graham ποζάρει με τα νεογέννητα διδυμα και αποκαλύπτει τα ονοματά τους

Η Ashley Graham σε πρόσφατη ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε την πρώτης της φωτογραφία μετά την απόκτηση των δίδυμων γιων της, αποκαλύπτωντας και τα ονόματά τους.

Στην ανάρτησή της η Ashley Graham ποζάρει στον καναπέ του σπιτιού της κρατώντας στην αγκαλιά της το ένα της μωράκι και θηλάζοντας το άλλο. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια αποκαλύπτει και τα ονόματα των διδύμων "Malachi & Roman” γράφοντας «τα αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. 

Αυτό δεν ήταν εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννας και της λοχείας».

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Graham και ο σύζυγός της Isaac έχουν αποκτήσει ακόμα ένα γιο στις αρχές του 2020.  

Την δεύτερη εγκυμοσύνη της είχε ανακοινώσει το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβρη μέσω μιας φωτογραφίας της Graham με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας «Aυτός ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλες απώλειες, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. 

Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας». 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ashley Graham ποζάρει με τα νεογέννητα διδυμα και αποκαλύπτει τα ονοματά τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 912255528224057355
item