Μενίδι: Ελεύθεροι ο αστυνομικός και ο πολίτης που κατηγορούνται για τον θάνατο 44χρονου Ρομά

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο αστυνομικός και ένας 64χρονος άνδρας που συνελήφθησαν μετά το θάνατο ενός 44χρονου Ρομά στο Μενίδι.

Ο μεν αστυνομικός απολογήθηκε για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, ενώ ο 65χρονος για συνέργεια στις πράξεις του αστυνομικού. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και οι δυο επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια το θύμα όταν διαπίστωσαν ότι προσπαθούσε να κλέψει ένα air condition. Λίγο αργότερα, ο 44χρονος βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της περιοχής.

Τώρα, στις απολογίες τους οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ευθύνονται για το θάνατο του 44χρονου. 

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος αστυνομικός φέρεται να δήλωσε συγκλονισμένος από την τραγική κατάληξη και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε κατάσταση νόμιμης άμυνας, καθώς δέχθηκε επίθεση με φαλτσέτα από το θύμα και τραυματίστηκε ο ίδιος στην προσπάθεια να αφοπλίσει τον 44χρονο.

Μετά την απολογία του ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ ο συγκατηγορούμενός του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

epirusblog.gr
5 of 5
Μενίδι: Ελεύθεροι ο αστυνομικός και ο πολίτης που κατηγορούνται για τον θάνατο 44χρονου Ρομά
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2273040837208645228
item