Η όμορφη Zenya μάγεψε το Ντουμπάϊ στα καλλιστεία

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο χώρο της ομορφιάς έκανε η Zenya Amusrkaya καταλαμβάνοντας την 6η θέση ανάμεσα σε 30 διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό που γίνεται παγκοσμίως στο Ντουμπάι (MISS MODELOF THE WORLD INTERNATIONALORGANIZATION DUBAI-MISSMODEL OF THE WORLDFASHION SHOWS ORGANIZIN GL.L.C).

H νεαρή καλλονή που αναδείχτηκε μέσα από τον διαγωνισμό των Ελληνικών Καλλιστείων 2021- STAR Ελληνική ομορφιά μόλις τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, έχει καταφέρει να διαπρέψει στο εξωτερικό φέρνοντας ήδη τρεις τίτλους ομορφιάς σε τόσο σύντομο διάστημα. 

Μετά την στέψη της ως βασίλισσά της ομορφιάς στον διαγωνισμό της Ρωσίας τον Νοέμβριο του ’21 (MISS QUEENBOSS BUSSINESS 2021) επιστέφει από το Ντουμπάι με ως με τον τίτλο ΜΙSS 10 MODELS OF THE WORLD και πρώτη για το BEST NATIONAL COSTUME.

«Το πρακτορείο mb.model agency και ο ίδιος προσωπικά ως πρόεδρος και διοργανωτής του τόσο επιτυχημένου και μακροχρόνιου θεσμού των καλλιστείων μας, συγχαίρω την κυρία Amurskaya αλλά και όλα τα κορίτσια για τις τόσο λαμπρές κατακτήσεις και επιτυχίες τους. 

Δεσμεύομαι πως ο μοναδικός σκοπός μας είναι να αναδεικνύουμε το ταλέντο τους και να κάνουμε τα όνειρα τους πραγματικότητα χωρίς καμία ιδιοτέλεια ή άλλη σκοπιμότητα. 

Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε όπως το ήθος μας επιτρέπει τα νέα κορίτσια δένοντας τους ευκαιρίες για επαγγελματικές επιτυχίες τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάμπαλης.

epirusblog.gr
5 of 5
Η όμορφη Zenya μάγεψε το Ντουμπάϊ στα καλλιστεία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1467526373942979489
item