Όταν ο «Μάγκας» Κυβερνήτης της Φ/Γ «ΛΗΜΝΟΣ»…Κοπάνησε το «Κεμάλ Ρέις»,τι να επακολούθησε ; (video)

Δύο είναι τελικά τα θύματα από την θρυλική πλέον “επακούμβηση” της Φρεγάτας μας «Λήμνος». 

Εκτός από το Κεμάλ Ρέις, σε θύμα μετατρέπεται και ο κυβερνήτης της τούρκικης ξεσκισμένης φρεγάτας Μεχμέντ Οζγκούρ Οζομέκ..

Ακολούθησαν και νέα επεισόδια αλλά όλα μέτρο αφού οι Τούρκοι Ναυτικοί με τά την νίλα  δεν το τερμάτισαν…Ξανά 

Επεισόδιο μεταξύ αιγυπτιακής φρεγάτας και του τουρκικού «Κεμάλ Ρέις»- του σκάφους που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές το καλοκαίρι σε περιστατικό επακούμβησης με την ελληνική φρεγάτα «Λήμνος», με κυβερνήτη τον αντιπλοίαρχο Ιωάννη Σαλιάρη-  έλαβε χώρα  και κατά την άσκηση «Μέδουσα 2020», με τη συμμετοχή Ελλάδας, Αιγύπτου. Γαλλίας, ΗΑΕ και Κύπρου,…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , η τουρκική φρεγάτα βρέθηκε πολύ κοντά στον χώρο της άσκησης, με αποτέλεσμα την αντίδραση της Αιγυπτιακής Φρεγάτας , που κινήθηκε έτοιμη προς εμβολισμό  προς το «Κεμάλ Ρέις» και του  ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή. 

Το τουρκικό πλοίο, όπως αναφέρθηκε, άλλαξε πορεία και αποχώρησε  εν μέσω κυματισμών 

Η συγκεκριμένη άσκηση, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα, είχε προκαλέσει ενόχληση στην Τουρκία, η οποία συνεχίζει στους γνώριμους, στα όρια της φαιδρότητας, τόνους της, εν όψει της συνόδου κορυφής όπου αναμένεται να συζητηθούν κυρώσεις σε βάρος της για την προκλητική της συμπεριφορά.

Στο ευρύτερο αυτό πλαίσιο- και δεδομένων του ύφους και του περιεχομένου των τουρκικών ισχυρισμών και ανακοινώσεων- αξίζει να παρατεθεί σκίτσο από αναγνώστη της που δημοσιεύει η «Πτήση», όπου σατιρίζονται εύστοχα οι κενοί τουρκικοί «τσαμπουκάδες».Ο Κυβερνήτης της Φρεγάτας «Λήμνος» Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης, που φαίνεται πως «σιδέρωσε» για τα καλά την τουρκική Φρεγάτα «Kemal Reis», όταν πήγε να το παίξει «καρχαρίας», βρίσκοντας μπροστά του «φάλαινα», είχε μιλήσει πριν δυο μήνες στο «Με Αρετή και Τόλμη», κάνοντας εκείνα τα λόγια του πράξη! Άξιος!

«Είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια», του είπε ο υπουργός Άμυνας  ενώ ο κυβερνήτης της Λήμνου του είπε, με περισσή ταπεινότητα, ότι απλώς έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που του ομιλεί ο υπουργός Άμυνας.

Συμπέρασμα όταν το Τούρκο  τον κοιτάς Κατάματα δεν το αντέχει

epirusblog.gr
5 of 5
Όταν ο «Μάγκας» Κυβερνήτης της Φ/Γ «ΛΗΜΝΟΣ»…Κοπάνησε το «Κεμάλ Ρέις»,τι να επακολούθησε ; (video)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8487552092682308885

Τα καλύτερα

item