Η Μπέλα Χαντίντ επιστρέφει στη Victoria's Secret και αναστατώνει (φωτό)

Το διάσημο brand της Victoria's Secret έχει επανέλθει στο προσκήνιο, πιο ανανεωμένο από ποτέ, με νέα πολιτική που σέβεται τα μοντέλα και φυσικά, η Μπέλα Χαντίντ είναι η πρώτη που θα το εκπροσωπήσει.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκαναν πρώην «Αγγελάκια» του οίκου για την απαράδεκτη συμπεριφορά που δέχονταν από τους υπεύθυνους του brand, τις εξαντλητικές δίαιτες, στις οποίες τις υπέβαλλαν και τα «πάρτι οργίων», στα οποία τις καλούσαν για να τις κακομεταχειριστούν, ο κολοσσός εσωρούχων άλλαξε μια για πάντα τη φιλοσοφία του.

Πλέον, στις διευθυντικές θέσεις βρίσκονται μόνο γυναίκες, που έχουν ως στόχο να αποκαταστήσουν την εικόνα του οίκου και να προωθήσουν υγιή πρότυπα, με σεβασμό στη γυναικεία φύση.

Από αυτή την αλλαγή δε θα μπορούσε να λείπει και η Μπέλα Χαντίντ, η οποία ήταν ανέκαθεν η «μούσα» του οίκου. Στο παρελθόν και η ίδια είχε αναφερθεί στη σκληρή μεταχείριση που είχε από το brand, όμως εφόσον είδε τη «νέα εποχή» του, θέλησε να είναι μέρος της.

«Με προσέγγισαν και μου απέδειξαν ότι πραγματικά η κατάσταση στην Victoria's Secret έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αρχικά, δυσκολεύτηκα πολύ να το πιστέψω, ήταν περίπλοκο. Όμως, νιώθω ότι πήρα πίσω τη δύναμη και τον έλεγχο του σώματός μου. 

Καθόμαστε όλα τα μοντέλα στο σετ και νιώθουμε πλέον, ευγνώμονες που κάποιος μας στηρίζει. Είναι εντελώς αντίθετο με αυτό που συνέβαινε πριν, όταν οι άνδρες διηύθυναν την εταιρεία», είχε δηλώσει πρόσφατα το τοπ μόντελ στο Marie Claire.


 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Μπέλα Χαντίντ επιστρέφει στη Victoria's Secret και αναστατώνει (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3320341337866437930

Τα καλύτερα

item