The Weeknd: Το τραγούδι που «πρόδωσε» τη σχέση του με την Angelina Jolie

Μπορεί το φημολογούμενο ζευγάρι να κρατά σιγή ιχθύος για τη σχέση τους όμως οι θαυμαστές του The Weeknd έχουν ανακαλύψει πολλά στοιχεία μέσα στο νέο του άλμπουμ που αποκαλύπτουν τα συναισθήματά του για την star του Χόλυγουντ.

Κρυμμένα μηνύματα μέσα στα τραγούδια του φαίνεται πως έχει ενσωματώσει ο διάσημος μουσικός παραγωγός και τραγουδοποιός The Weeknd για ...τα μάτια της Angelina Jolie.  

Οι ακροατές έσπευσαν να αποκωδικοποιήσουν τους στίχους του αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ που έχει τίτλο Dawn FM.

Ορισμένοι θαυμαστές πιστεύουν ότι εντόπισαν κάποια «στοιχεία» για τη φημολογούμενη σχέση του με την Angelina Jolie, την οποία μπορεί να κρύβει καλά από το ευρύ κοινό όμως όπως υποστηρίζουν τα αμερικάνικα media, υφίσταται και μάλιστα καλά κρατεί.

«Το νέο μου κορίτσι, είναι μια σταρ του κινηματογράφου», τραγουδά ο 31χρονος τραγουδιστής στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Here We Go… Again», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, μαζί με τον υπόλοιπο πέμπτο δίσκο του. «Την αγάπησα σωστά, την κάνω να ουρλιάζει σαν τη Νιβ Κάμπελ».


Και οι στίχοι του τραγουδιού συνεχίζουν να αναφέρουν τα εξής: «Αλλά την κάνω να γελάει / Ορκίζομαι ότι θεραπεύει τις καταθλιπτικές μου σκέψεις / «Γιατί, κοριτσάκι μου, είναι σταρ του σινεμά / Κοριτσάκι μου, είναι σταρ του κινηματογράφου / Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα πέσω ποτέ / Αλλά άντε πάλι».


Ενώ ο The Weeknd ( το πραγματικό του όνομα είναι Abel Tesfaye) δεν έχει αποκαλύψει ακόμη για το πώς και από πού εμπνεύστηκε τους στίχους του τραγουδιού, οι θαυμαστές του υποθέτουν  ότι ο μουσικός «καθρεφτίζει» την ηθοποιό των Eternals.

Εκτός από τους συγκεκριμένους στίχους στο «Here We Go… Again», πολλοί θαυμαστές του Kαναδού τραγουδοποιού πιστεύουν πως και άλλα δύο τραγούδια  που υπάρχουν επίσης στο νέο του album,  όπως το «Starry Eyes» και το «I Heard You’re Married», έχουν αναφορές στην Angelina Jolie. 

 Άλλοι θαυμαστές υπέθεσαν ότι το «I Heard You're Married» θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται στην Angelina Jolie, η οποία, την εποχή που έγραψε τους στίχους των τραγουδιών του νέου του album, ήταν εγκλωνισμένη σε μια δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της, Braf Pittl, για την κηδεμονία των παιδιών της.  Άκου το τραγούδι...

Να θυμίσουμε πως ο  καλλιτέχνης του  «Can't Feel My Face» εθεάθη για πρώτη φορά με την Jolie τον Ιούλιο του 2021. Έκτοτε ο φωτογραφικός φακός τους εντόπησε αρκετές φορές μαζί, σε εξόδους για φαγητό αλλά και συναυλίες. 

«Τόσο η Angie όσο και ο Abel λένε ότι είναι απλώς φίλοι, αλλά όσοι τους γνωρίζουν πιστεύουν ότι κάτι ρομαντικό συμβαίνει ανάμεσά τους», είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο Us Weekly το Σεπτέμβριο του 2021 πηγή από το περιβάλλον του The Weeknd, σημειώνοντας ότι ο μουσικός «νιώθει δέος» όταν βρίσκεται δίπλα της. 


epirusblog.gr
5 of 5
The Weeknd: Το τραγούδι που «πρόδωσε» τη σχέση του με την Angelina Jolie
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4813129336162845454
item